Hirdetés
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbírom viselni?
Szeretem és igénylem. A hideg kiráz a hang nélküli kapcsolóktól. 2013 óta szinte csak clicky billentyűzeteim voltak, így tisztelettel adózom azon felhasználóknak, akik képesek elviselni, hogy csak a kupakok le- és felkoppanását kénytelenek hallgatni használat közben. Nota bene, szintén minden tiszteletem azoknak, akik anakronisztikus staggered billeket használnak 2024-ben.
-
Ennek a clicky-nek fucking glorious hangja van, főleg nagy rezonanciakamrával rendelkező műanyagházban. Plusz elemi taktilitása. Pedig nem vagyok nagy clicky lover, bár most épp Kailh BOX Jade-kkel funolok.
"a valóságban szinte alig hallani valamit gépelés közben, kiváló dolgozni/gépelni vele!"
Tényleg elég halknak tűnik. Mondjuk engem kicsinálna, hogy nem ad ritmust a gépeléshez valami kellemes melódia.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BestBuy topik
- Mozilla Thunderbird
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Keychron V10
- GMK Striker 2 Vadonatúj, bontatlan base kit (2 db) prémium Cherry profilú keycap szett
- Logitech K400 Plus Wireless Touch Keyboard (magyar kiosztású, vadonatúj, garancia)
- TESORO GRAM SE SPECTRUM OPTO MECHANIKUS GAMER BILLENTYŰZET MAGYAR TS-G11UXL 6/10 ÁLLAPOT (+G502 +3e)
- PS/2 billentyűzet
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest