- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Szia!
Köszönöm, hogy linkelted, szoktam követni a fórumot, de nem mindig, lehet átsiklottam rajta.
Írok majd a CM es topic-ba, de most ismét 1-2 hónapot szüneteltetem a témát. Egyelőre elvagyok a Ducky-val, aztán majd meglátjuk hova tovább.
(#33036) nyunyu
Köszi a linkelt videót, megnéztem. Tetszik amit mondott a kapcsolókról. Biztosan nagyon jók lehetnek, kicsit hajlok rá, hogy egyszer kipróbáljam majd, de egyszerűen undorító szerintem a billentyűzet külseje. Gagyinak ható fényes műanyag, ormótlan semmilyen forma... Tudom ha jó billentyűzetet akar az ember, a külalak nem kéne, hogy számítson, de akkor is nagyon csúnya sajnos
(#33045) Guresz
A jobb kábel elvezetésen azt érted, hogy lehet jobbra és balra is elvezetni a kábelt? Nos nekem sima Ducky One van, nem TKL és nagyon vacakul van megoldva, olyan kis hely van a kábelnek, hogy elhajlítsd valamelyik irányba, hogy biztos vagyok benne, hogy megtörne a kábel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Mode Envoy fa betéttel,Mode Obscura gombokkalés gateron oil king switchel és sok extrával.
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech MX Keys S Plus Graphite Teljes magyar. Több verzióban kérhető.2év Gari