-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz
Molydeus #105901 üzenetére
Kicsit passzentosak lettek a stab kivágások, de még épp be tudtam paszírozni, ráadásul maradékokból mixeltem össze a stabokat, szóval van mindenfajta rajta.
A hangja nagyon jó lett és végre nem hullámzik, a gasket bowl eleve egy nagyon puha cucc, de a flexcuttal kiegészítve az egész hullámzott. Így most se a pcbn, se a platen nincs kivágás, csak a bounce maradt. Egyedül a capslock csalódás, mert annak semmi hangja nincs még most sem, nem értem miért. Na mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kutya topik
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Mazda topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek - Áresés!!!
- Eladó GAMAKAY TK-75 HE (Rapid trigger) / MOTOSPEED.CK62 PRO
- ÚJ - HyperX Alloy Elite 2 Mechanikus Gamer Billentyűzet
- SteelSeries Apex 3
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest