Új hozzászólás Aktív témák

• Molydeus

őstag

válasz ricogsm #87691 üzenetére

Az igért kép a sötét kék - fehér, magyar feliratos, dye-sub PBT Keychronról (afteréknél 22ezer Ft, amit linkeltem):

Minden világítás lekapcsolva (még a fa is :D ), csak a monitor ad fényt a prohardver színvilágával.

Ha aliról vennéd a kupakokat is, akkor őket érdemes megnézni: [link]
    10eFt körül nagyon jó ár/érték arányú double-shot blended PBT (ABS+PBT keverék) készletek vannak náluk, ami szintén nem fog kopni és az alap ABS-nél jobban ellenáll a fényesedésnek is. Ezek nagyon jól lefedik a legtöbb kiosztást.
    Vannak ugyanott dye-sub PBT-k is, azoknál jobban kell figyelni, hogy rámegy-e a Q2-re. Ha megtetszik valamelyik, akkor linkeld be, megnézzük.
    Színekben nem adnék tanácsot, de elég nagy a választék, biztosan találsz neked tetszőt.
    A womier készlete, amit linkeltél nagyon jó áron megy, de náluk voltak többünknek is minőségi problémái (volt olyan alap kupak is, ami hiányzott).

Ha nem rendelted még meg a Silver Pro-kat, akkor nézz rá a smoother store-ra, amit linkeltem korábban, mert ott jóval olcsóbban lehet kapni őket (nálam ~10ezerFt-ot mutat a 70db): [link]
    A gallér a G Pro Silver-nél látsz, elvileg a portól védi a kapcsoló belsejét, de őszintén szólva én eddig nem láttam nagy hasznát.

A Q1HE egy nagyon új vonal és sokan várják ebben az ársávban a hall-effect-es kapcsolókat (ez "HE" rövidítés a nevekben).
    A mechanikus helyett más elven működő, mágneses kapcsolók lesznek benne, ami merev kapcsoló tartó lemez ("Plate") és nyomtatott áramkör ("PCB") kapcsolatot tesz szükségessé. Ezt - és az eltérő kiosztást, 75%-os - leszámítva ugyanolyan elv szerint épül fel a Q1HE háza, mint a Q2-é, vagyis lesz rugalmas gasket mount rögzítés (együtt mozog a Plate és a PCB a házon belül), programozhatóság, stb., megfejelve a dedikált 2.4GHz-es wireless kapcsolattal és a HE spec feature-ökkel (állítható kapcsolási pont magasság, rapid trigger, itt vannak tájékoztatók: [link]).

Én azt mondanám, hogyha gyorsan kell jó bill. akkor a Q2-vel biztosan nem jársz rosszul akár barebone-ból építed, akár egyben veszed meg az Alzától (arra figyelj, hogy az Alzás ANSI kiosztású, egysoros Enter, nincs dedikált billentyű az "Í"-nek, erre nem jók a magyar feliratos Keychron készletek, amit korábban linkeltem). Ráadásul ki tudja, mikor fogynak ki a készletek ezen a nyomott áron.
    Azzal is számolj, hogyha most megveszed a Q2-t, esetleg egyedi kupakkészlettel, akkor abból legfeljebb csak a kupakokat tudod majd áttenni a Q1He-re, mert más nem kompatibilis a két bill.-ben.

M.

Új hozzászólás Aktív témák