Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luks
kezdő
Sziasztok!
Jelenleg egy CK550-es billentyűzetet használok Gateron Brown kapcsolókkal, de szeretnék feljebb lépni és egyben méretet is csökkenteni.
Kritériumok.
- 60 ezer Ft-nál ne kerüljön többe.
- Prebuilt terméket keresek. (Custom build-el most nem bajlódnék.)
- Használt nem jöhet szóba.
- Csak gépelek rajta, nem játszom. (Clicky nem lehet, mert magamon kívül mást is zavarnék vele; jelenleg tactile Brown kapcsolós switch-eket használok és maradnék is ezen a vonalon; esetleg látatlanba bevállalnék egy linear Silent Red-et.)
- Mindenképpen magyar kiosztás kell. (Nem jó az a layout sem, ahol minden key adott lenne.)
- 80%-os vagy 65%-os billentyűzetet szeretnék. (75% kizárt, a 60% pedig kevés.)
- Extra igények nincsenek (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) az elérhető legjobb minőség a legfontosabb tényező.
- Szín nincs megkötve, de hófehér nem lehet. (Ducky-nak van ilyen.)Mivel a világítás nem szempont, így lehet akár Dye-Sub is (ide húzok épp), de még nem tudom hogy melyiket szeretném. Ezt, vagy Doube Shot kupakokat. Viszont a PBT-ből nem akarok engedni.
A ház nem eldöntött, hogy azt milyen anyagból szeretném. Ahogy a floating design-ről is lemondanék a jobb, kellemesebb, halkabb gépelés érdekében. A magyar layout miatt sajnos ezek olyan igények, amiket ha felállítanék, valószínűleg végül egyetlen opciót sem hagynék magamnak.
Az alábbi billentyűzeteket találtam a fórumozók és a kereső segítségével:
- Varmilo VA88M CMYK (80%, magyar, Cherry MX Brown, PBT, Dye-Sub, White LED, 54k)
-Ducky One (80%, gyanítom ez már egy régi és kifutott darab)
- Ducky One 2 (80%, magyar, Cherry MX Brown, PBT, Double Shot, RGB LED, 55k)
- Ducky One 2 SF (65%)
- Ducky Mecha SF (65%, Mo-n nem találtam ilyet sehol)
- Ducky One 3 (80%, még nem lehet kapni, nem szeretnék várni rá)
- Ducky One 3 SF (65%, még nem lehet kapni, nem szeretnék várni rá)Hiába van tele az árukereső One 2 SF-el. Nem találtam sehol magyar layout-os MX Brown vagy esetleg MX Silent Red kapcsolóval. Mecha SF-t pedig egyáltalán nem.
Érdemes a Varmilo-val szemben a Ducky-t hajtanom a magyar üzletekben? Megmondom őszintén, valahogy én is (ahogyan ti is írtátok korábban), távolról a Varmilo-t jobb minőségűnek tartom. Ezek alapján talán csak akkor hajtanám a Ducky-t, ha mindenáron 65%-ost szeretnék. De ezt nem tudom megmondani, csak ha használhatnám mindkettőt 1-1 hétig.
A Varmilo ugyanolyan minőségű magyar nyelvű keykap-et használ, mint az US verzión? Tehát amit review-t nézek, olvasok róla, az mind vonatkozni fog a magyar nyelvű keycap-ekre is? A magyar nyelvű keycap is ugyanolyan vastag PBT?
Zárszóként, létezik más billentyűzet, ami mellett elmentem és érdemes lenne ránéznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Marathon (2025)
- ASUS notebook topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- PR-Telecom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Keychron K6 Pro // Számla + Garancia //
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- WS Silent Tactile kapcsolók, 70 db
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest