- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gyulank #46307 üzenetére
Korábban írtam neked, hogy háttérvilágítással rendelkező fekete billentyűzeten élőben nem fogod látni rendesen a karaktereket, ha ki van kapcsolva a világítás.
Ezt továbbra is fenntartom.
Szerintem vegyél valamilyen világos színű billentyűzetet. Lehet világítós is, mert fehér/világos alapon látszanak az áttetsző feliratok a monitor fényénél is.
Utána meg rakj felirat matricákat a gombok elejére. Azt látnád fekvő helyzetből is. Valami ilyesmire gondoltam, minusz festés (ezt nyunyu követte el).Egyébként amilyet te akarsz olyan szerintem gyárilag nincsen.
Mondjuk nem értem mi a bajod a mezei világítós mechanikus billentyűzetekkel, pl. az enyém feliratai bekapcsolt világítás mellett látszanak lapos szögből nézve is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Airsoft
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÚJ - HyperX Alloy Elite 2 Mechanikus Gamer Billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HATALMAS AKCIÓ - 45% KEDVEZMÉNY / Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 2.000ft-tól.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged