Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz Molydeus #105544 üzenetére

Ennek legtöbbször az az oka, hogy él egy ilyen felosztás a köztudatban, hogy kék=gépelés, piros=játék (és még halk is!
    A merev gamer billentyűzeteken a lineáris kapcsoló büntetés tud lenni az ízületeknek, így sokak közül, akik onnan jönnek, kipróbálták a lehetőségeket, és mindenesnek vették, azok tipikusan barnát használtak, így most is taktilist keresnek.

Amióta normális belső felépítésű billentyűzeteket használok, az említett HxG taktilis kivételével egyetlen taktilis kapcsoló sem jött be 1-2 napnál hosszabb időre MX vonalon a sokból, amit próbáltam. Ironikus módon a Cherry MX Brown van ehhez a legközelebb egy adott buildben, de az is valószínűleg azért, mert top mount kialakítás és az 22 mm-es rugó mellett átment szinte teljesen lineárisba :DDD

Személy szerint le is cseréltem rövid tesztidőszak után 18mm/55gf-es Geonra. Taktilisre ugyanez nem biztos, hogy működne, mert ott visszatéréskor is le kell küzdenie a rugónak a huplikat.
    Ez mindig próba-szerencse dolog, a HxG közepesen taktilis, így egy könnyebb rugó is boldogulhat a huplival. Rugócsere, mehet be a7u space alá, mint a legnehezebb billentyű (10u build szerintem itt senkinek sem akad otthon és kupak is csak pár embernek), és ha azt stabilan visszanyomja, akkor rendben lesz.

Új hozzászólás Aktív témák