Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Molydeus #105544 üzenetére
Ennek legtöbbször az az oka, hogy él egy ilyen felosztás a köztudatban, hogy kék=gépelés, piros=játék (és még halk is!
A merev gamer billentyűzeteken a lineáris kapcsoló büntetés tud lenni az ízületeknek, így sokak közül, akik onnan jönnek, kipróbálták a lehetőségeket, és mindenesnek vették, azok tipikusan barnát használtak, így most is taktilist keresnek.Amióta normális belső felépítésű billentyűzeteket használok, az említett HxG taktilis kivételével egyetlen taktilis kapcsoló sem jött be 1-2 napnál hosszabb időre MX vonalon a sokból, amit próbáltam. Ironikus módon a Cherry MX Brown van ehhez a legközelebb egy adott buildben, de az is valószínűleg azért, mert top mount kialakítás és az 22 mm-es rugó mellett átment szinte teljesen lineárisba
Személy szerint le is cseréltem rövid tesztidőszak után 18mm/55gf-es Geonra. Taktilisre ugyanez nem biztos, hogy működne, mert ott visszatéréskor is le kell küzdenie a rugónak a huplikat.
Ez mindig próba-szerencse dolog, a HxG közepesen taktilis, így egy könnyebb rugó is boldogulhat a huplival. Rugócsere, mehet be a7u space alá, mint a legnehezebb billentyű (10u build szerintem itt senkinek sem akad otthon és kupak is csak pár embernek), és ha azt stabilan visszanyomja, akkor rendben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest