Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Valkűr #104547 üzenetére
Aha, akkor azért olyan kicsi az árkülönbség az Alice75 és az Alice98 között.
Eddig nem értettem, miért kerül a numpaddal megtoldott 98 csak 10$-ral többe.Délután próbáltam az MG75W-vel számológépet használni meeting közben, de meggyűlt a bajom a számsorral, meg a magyar layoutra állított, de US kupakszetten sem mindig találtam el a Shift+3 összeadást, miközben a sosem használt GMK26 dedikált numpadom meg be volt esve az asztal mögé, így anyázhattam magamban a 75% kiosztást.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest