Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forchalad
tag
válasz SubiDubiNo1 #12017 üzenetére
Mondjuk azt el tudom képzelni hogy a jel zavarás még lehetséges, de biztos hogy a különböző gyártók tesznek valamit ellene, így nem lehet olyan könnyű. Ezeket a technikákat meg tényleg kombinálni kell, legalábbis a legtöbb helyen már ezt javasolták. Úgyhogy ez a nyomkövetős rendszer + váltózár lesz a befutó! Árban a GSM/GPS rendszer nem sok, a többi már húzósabb lehet de ennyit megér!
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Forchalad
tag
válasz SubiDubiNo1 #11861 üzenetére
Ilyen témában érdeklődtem én is tegnap, sajnos nem kaptam választ, de közben egy másik topikban kiokosítottak, bár ott is a házőrzőt javasolták a csomagtartóba. Komolyra fordítva a szót, egy familyguard nevű rendszert ajánlottak és elég szimpatikus. Valaki hallott már róla?
u.i: Gratulálok a kocsihoz!
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Forchalad
tag
Üdv, kellene egy kis segítség a hozzáértőktől
Apám szeretne a kocsijába valami jobb fajta lopásvédelmet vagy nyomkövetőt. Ilyen téren egyikőnk sincs otthon a témában, ebben kéne segítség. Láttam hogy elég sok fajta van a neten és abszolút nem tudom hogy melyiket válasszuk? Ötlet? Tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Tefal turmixgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest