- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #99568 üzenetére
Én ebben nem hiszek annyira. Ha egy motoron láncról szíjra cserélik a vezérlést az nekem nem a "kijavítottuk a kis hibát, ez így már egy régi kiforott konstrukció". Persze valószínűleg így lesz, ilyen blamát a vw nem engedhet meg magának kétszer egymás után. Ha igen akkor újra lesz nálam esélye az octaviának. Évek múlva.
És azt is elismerem hogy az 1.4tsi használatban azért jóval kellemesebb mint egy 1.6 szívóbenzines (és bevallottan engem is vonzott).
Mondjuk mostmár a mazda 2 literes szivóbenzinese vonz... Ha lenne egy olyan mazda időszak végre amikor nem rozsdálnak jóval hamarabb autóik mint bármelyik másik versenytársé (éppen kifutó mazda 2-vel is előfordulgat bizonyos források szerint, plusz a mazda 5-el meg biztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest