- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz Kickass #92006 üzenetére
Az új munkahelyemen van pár combó ezzel az 1.7 motorral szerelve és meg vannak elégedve vele . Az egy idős Mondeo beált az irodám ablaka alá a minap és azt hittem hírtelen , hogy traktorral jöttek be Ki is néztem gyorsan , hogy ki ez az állat , de csak a kolega volt , beindította a vasat . Erre és az egyetlen C4 re köpködnek , de nagyon . 2006-os C4 1.6 benzin most van benne 265K km. Eddig megevett három kuplungot .
Munez.: Libafos campingeswágen ?
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
veterán
válasz Kickass #92006 üzenetére
A rozsdáról nem tudok nyilatkozni érdemben, csak pár éves Astrakkal van/volt tapasztalatom személyesen vagy a családban. Mondjuk utcán nem látok belőlük rozsdakupacokat, pedig1998-ban jött ki a modell.
Érdeklődj az Opel topikban!1.7 DTI: kevésbé ismerem; 3 Cimborámnak volt ugyan, de ők extrém körülmények közt használtak őket (palacsinta szag ), bírták a kiképzést, azok öregebbek voltak, nem rohadtak. Ettől függetlenül én magamnak az 1.4-et választanám az emberibb futásteljesítmény/vélhető állapot miatt. 7-ből könnyen ki lehet jönni vele vegyesben.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Politika
- Witcher topik
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban