Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz sagesz93 #172336 üzenetére
Kérném a Ceedet, vagy I30-at, aztán ha eljutnék odáig, hogy kell saját részre is, akkor majd néznék valamit megkíméltebb darabot. A következő 2-3 évben azért jöhetnek újdonságok a Baleno méretkategóriájában, pl. Suzukival kapcsolatban egyre több helyről hallom, hogy hibridek is lassan megérkeznek.
-
kisza25
félisten
válasz sagesz93 #172336 üzenetére
Ha kell a hely és új a fiat tipo 3,49M és 3,59M, a belenoban méretéhez képest sok hely van, de az 37 cm rövidebb.
350 vs 440 liter a csomagtartóban+ lábtérben is a fiat a nyerő. A fogyasztásban a baleno 2-3 literrel kevesebbet eszik.
A 2-3 év körüli ceed/i30-al 70-80ekm-el az a baj, hogy azok cégesek mind. 2016-ban adtam el a kia ceed-et, mert 3ajtó+gyerek. Aztán vettem egy i30sw-t 3éves 88ekm, sokat megnéztem, ez volt a legszebb (ország 3 részén néztem meg több i30+ceedet), de mikkr jöttek le az ábolószerek már azon is látszott, hogy le van rugva. Aztán vettem egy 2 éves i20-at 58ekm-el, az is céges volt csomó dolog nyisszogott már benne csak városban használták elöttem (Bp)
Aztán megelégeltem és vettem egy új fiat tipot, eddig nagy a szerelem. ( 2hónap 3 ekm)[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest