Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
válasz Tsebacsi #120576 üzenetére
A németek az autót comp. szerint viszik szervízbe, legalábbis prémium szinten nekem ez a tapasztalatom. Rengeteg Phaetont meg Audit megnéztem anno németből és mindegyik szervizkönyv csak a kötelező inspekció szerint volt végig ütve. Tehát olyat, hogy jürgen megkapja a céges vagy saját tulajdonú kocsit és megfelezi az olajcsere periódust mert azt olvasta valamelyik fórumban nem fogsz találni. Az én phaetonomat is 130k-ig 30 ezrenként long lifeolták és így is elmennek 3-400k-t hiba nélkül.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
szőröscica
addikt
válasz Tsebacsi #120576 üzenetére
Az 530d-nk is computer szerint kapta az olajat, bőven 20 ezer felett ment egy töltettel, köszönte szépen jól volt 380 ezer km-es korában is. Igaz, hogy elsősorban hosszú távokat jártunk vele, nyaralni 7-8 ezer km-eket, stb.
Az 1.9 dcimben viszont szigorúan 10 ezrenként (ha nagyon nincs időm, akkor túlfut 11-12-ig) cserélem, mert tudom, hogy ez a motor rettentő érzékeny rá, már 20 ezres periódussal is eldobálja a turbót 180-200 ezer km környékén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest