- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
Ha valakit érdekel, eladó a C-Maxom.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne autót venni. Mivel nem igazán értek hozzá nem tudok neki segíteni.
Mindenképpen benzinben gondolkodik.Használat 60% Városi, 30% Pest-Miskolc távolság lekúzdése 10% hosszabb távok, főleg autópályán.
Mivel nincs favorit ezért kb bármi szóba jöhet, jelenleg két jelölt lenne, amelyik neki tetszik.
Megtenné valaki, hogy megnézi a hirdetéseket és memondja, hogy melyikbe érdems egyáltalán energiát feccölni?
Előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
neduddki
nagyúr
válasz CarajoEsp #90909 üzenetére
HI!
elosszor is le kellen donteni, hogy b-c-d-re van szuksegetek /mazzagnal maradva: 2-3-6 szeriak/ es utanna mar konyebb lenen elindulni
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
A kuplungpedál benyomásakor, a motortérből jövő egyenletes, súgó hang mire utal?
A pedál felengedésekor a hang teljesen megszűnik, mindemellett a működés teljesen normális!Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz kovacsroli #90919 üzenetére
Kinyomó csapágy megfáradt, vagy a kuplung tárcsa teljesen elkopott. Ha nem csúszik a kuplung, akkor marad a kinyomó, de ha szétbontják érdemes cserélni az egész szettet, mert nem sokáig szokták húzni a többi részegységek sem. Járó keret, motoros kasza vagy úrhajó? Márka, motor, évjárat... alap információkat illik megosztani, ha valami konkrét választ vársz.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
kinyomocsapas:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
EQMontoya
veterán
Jaja, kinyomócsapágy lesz, ahogy a többiek is írták. Cseréld az egész szettet, ha a kinyomónak vége, akkor valszeg a többi résznek sem lehet sok hátra.
Nem árt mihamarabb, mert váltó nélkül ragadhatsz az úton, ha teljesen meghal.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz kovacsroli #90922 üzenetére
Elég surgős, mert a kinyomótárcsát le fogja darálni, az a surrogó hang ezt susogja.
-
giigz
veterán
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz kovacsroli #90925 üzenetére
Vagy 200 euró lesz az anyag + a munka. Le kell venni a váltót, szóval nem olcsó mulatság. Eredeti SACHS kuplungot vegyél, valeo-t véletlenül se.
Erre nem merek mondani semmit, mert ha széthullik valahol, engem fogsz szidni, hogy pedig a fórumon azt irták, elmehetek vele nyaralni. Te döntésed, én nem mennék vele ilyen utakra.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
egy tökéletesen értelmetlen cikk.. Kia Soul vs BMW 635CSI [link]
Avanti Roma
-
kovacsroli
senior tag
-
válasz kovacsroli #90930 üzenetére
Ne játsz a fékkel, Mágus2 megaszonta. Volt barátom akinek a vékpofa lelazult és beszorult a tárca meg a nyereg közé 110nél és a kocsi mint a győzedelmi zászló lobogott a szalagkorlát felett majd árkot fogott.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz kovacsroli #90933 üzenetére
jujj Kuplunggal sem játszunk
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Snooker
senior tag
[link] ez milyen rendszám?
-
Dany007
veterán
Na igen. Ami még megbocsájtható lenne ha nem múlnának rajta életek - mint a múltkori GM visszahívások - illetve ez a visszahívás is problémás főleg egy ilyen "új" autónál. No meg az, hogy akár random megállhat tőle az autó, miközben magának az autónak nincs fizikális hibája.
Ezt nem tudom jobban megfogalmazni, egyik legjobb haveromnak a C Picassoja mondta be így az unalmast. Egyik pillanatról a másikra. De azt úgy kell elképzelni, hogy épp két falu között ment nem nagy sebességgel és egyik pillanatról a másikra leállt az autó, teljesen, mintha kihúzták volna a kulcsot. El se lehetett indítani... Hívtak ki szervizest, rákötötte a laptopot de semmit nem tudott csinálni. Trélerrel kellett elvontatni egy Citröen szervizbe. Aztán azt mondták - nem akarok hülyeséget mondani - vagy a BC vagy az immobiliser-nek volt valami elektromos hibája ami nem engedte elindítani az autót. De amúgy nem volt baja az autónak. Váltó, futómű, motor stb kiváló állapotban volt, kb 4-5 éves lehetett akkoriban. Puff neki 200k huf. Gyakorlatilag a semmiért.Szóval ez a bosszantó, hogy ahogy fejlődnek elektronikailag ezek az autók, egyre több mindent vezérel precíz elektronika meg compúter annál több a hibalehetőség ami képes megakasztani az egész autót.
És szerintem a gond az, hogy esztelenül tolják bele az elektronikát az autókba. Túl komplex túl összetett, nincs "pótáramkör" vagy valami ami hiba esetén átveszi a feladatokat, hanem egyből megáll az autó és vagy komolyabb hibát produkál.
Mert ha elszáll a légkondi hát nem gond, majd beadja az ember a szerelőhöz ha lesz rá ideje.. De ha a motorvezérléssel történik valami bibi akkor könnyen ottmaradhat az út szélén. Komolyabban kéne venniük az autók ezen részét. Szerintem. -
Qru
MODERÁTOR
válasz !Overdose! #90937 üzenetére
Minden igaz. Ez az.
mod:
Dany007:
Vágom, haver 3 éves Berlingo-ja detto ugyanezt játszotta el. Nem is mert elindulni vele nyaralni a tengerhez, fater klímanélküli 10 éves 1.0-ás Swiftjével mentek inkább.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Laraxior
titán
TDi rajongóknak... Egy picit belepte az eget a fekete füst...Mordor
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Qru
MODERÁTOR
Ezeket az autókat a legkönnyebb meghekkelni: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Laraxior
titán
válasz fokukac #90940 üzenetére
Kétlem, hogy itt foglalkoztak ilyennel, itt nem számított semmi. A fogyasztása a nagyoknak 30liter volt.... 100m-en. Nem benzinből, hanem etil alkoholból Ki lehet számolni a fogyit 100km-re
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
footy
addikt
Tudja valaki hogy az 1.4D4D Auris 5-os valtoval mennyit forog 140-nel?
-
Xmodule
őstag
Köszönöm szépen a segitségeteket. Végül is megvettem az egyik V70 2.4D -t. 2008-as modell (2007-07 es gyártyás) Classic. 200ezer km, végig vezetett szervizkönyv. 2.864.000Ft volt az ára ezt lealkudtam 2.752.000Ft ra. Szóval 112ezret alkudtam belöle. Fura mert márka kereskedésben még nem csináltam ilyet. De vennem kell rá most téli gumikat felnivel. Már kinéztem használt felnit (szép állapot) új téli gumikkal 77ezer ft. A többi meg megy egy olajcserébe a következö hetekbe.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Kornel
veterán
mai nap majdnem kaptam "pár" ezer büntit a rend éber őreitől. (éppen ott sétálgattak, gondolom nem én vagyok az első, aki benyeli)
a köki előtt (mögött) vettem volna fel asszonyt, de még nem ért oda, ezért mondom bemegyek 1 percre a bérházakhoz balra.
nem kellett volna, mert amíg azt figyeltem, hogy hol van egy hely, meg hol van az asszony, addig bementem a kötelező haladási iránnyal fordítottan, át egy záróvonalon (bár alig volt látható), illetve nem is indexeltem, de ezt már én mondtam el nekik, azt nem látták
rendesek voltak, szóltak, hogy le fog járni a műszaki, mondtam, hogy tudom, és köszönöm, aztán elengedtek ejnye bejnyével.
ja amúgy parkolni se lehet ott, csak a lakóknak, az is ki volt rakva.
ha összeadták volna a tételeket, akkor lehet magamhoz nyúlok.[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz fokukac #90946 üzenetére
Köszi. Igen itt lakom már jó ideje. Amúgy nem kötelezö a szöges gumi. Söt! Egyre jobban küzdenek ellene a környezetvédö pártok hogy ne használják az emberek, mert amikor nincs hó, jég akkor felkaparja az aszfaltot amit aztán az emberek belélegeznek. Városokban. De amúgy én mindig szögeset veszek, mert ahol én lakom falun itt sok az ilyen erdös mellékút ami legtöbbször le van fagyva. Meg reggelente hajnalban járok. De amint, elmulik a tél le is szedem, mert hangos.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért