-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
Vajon viszontlátjuk-e a hahu-n ezt a remek Bömbit?
[link]#nincsbennetarcsi
-
vendingo
veterán
A kiszemelt autó törött volt, inkább meg se néztem.
Ott tartok ahol a kezdetek kezdetén.
Továbbra is áll a kérdés:
max 2 milla
Nagy autó, lehetőleg kombi
Dízel (nem fos 80 lovas)
2003 utáni
Sok extra (szokásos: klima, abs, e ablak...)
~200k km
Az Audik nagyon tetszenek mostanság, de a többi német teljesen kizárva.Normális márka legyen, ne dévó, fiát, szitroen...
Ezt találtam, mit szólnak hozzá a szakik?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
vendingo
veterán
válasz bitpork #66557 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy volt-e fújva, nekem semmi nem tűnt fel.
Ez egy helyi tagé, lehet egy misét megérne. A lökös színét leszámítva korrektnek tűnik?Az oktáviák nem nagyon tetszenek, mindegyikről a taxik jutnak eszembe, illetve a kutyám ezt a fehér huzatot nem nagyon szívlelné, vagyis inkább a fehér huzat a kutyát
-
lorcsi
veterán
vajon azok a hírdetők mit gondolnak akik egyetlen darab képet tesznek fel az autóról ?
kívülről oldalróleladó: vadi új soundcore motion+
-
concret_hp
addikt
netrsiken összenyomkodtam a biztosítást, küldtek egy alkuszi megbízást, azt aláírtam visszaküldtem, de más még nem jött. pár napon belül küldenek valamit amivel majd tudok menni az okmányirodába átiratni, vagy ez az alkuszi megbízás is elég? ill az eredetiség viszgálati papíron, meg az adásvételin kívül más nem kell ugye? uccsó kérdés pedig, hogy autó átiratáshoz kell időpontot foglalni az okmányirodában, vagy bármikor lehet menni?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Melack
veterán
válasz concret_hp #66565 üzenetére
Jobb, ha foglalsz időpontot.
Nekem alkuszi is elegendő volt, párom iratta át meghatalmazással.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
m3tr0
őstag
válasz vendingo #66568 üzenetére
Akkor még egy tipp:
Skoda SuperB
SuperB 2
Na még egy.Én egy ilyet bevállalnék.
mod:
ez épp csak az ár felett de eléggé rendben van így elsőre...
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok!bocs rendesen nem tudok linkelni most.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swift_1.3_glx-7148488
ez a kocsi meg éri az árát? Még mindig kocsira gyüjtünk ,de azt hiszem a fiatalabbal jobban járnák mint egy 17 éves poloval. -
Bull Boss
őstag
Sziatok! 316i hogy lehet 1.8as? van erről valakinek valami listája ?
-
-v-
addikt
-
vendingo
veterán
Besokalltam.
1 hónapja reggeltől estig a használt autókat bújom, de ami tetszik az szar vagy nem férek el benne, ami meg nem tetszik azokból meg egész jókat ki lehetne fogni.
De 2 milláért már olyat keresnék ami bejön kívül belül.Lehet pihentetnem kéne a dolgot, vagy venni egy kulturált olcsó valamit 600-800 között (golf 4?), aztán ha közbe ráakadok valamire, akkor egyből lecsapok rá.
-
-v-
addikt
válasz vendingo #66579 üzenetére
"Normális márka legyen, ne dévó, fiát, szitroen"
"de a többi német teljesen kizárva."
"Fordokat már én is nézegettem, de nem az én világom"
"Az oktáviák nem nagyon tetszenek, mindegyikről a taxik jutnak eszembe"
"a mazda nem az esetem"Így azért nehéz lesz autót venni Na de akkor, a Peugeot-ot nem látom a listában:
mi a baj a 308-assal amit linkeltem? -
chungee
addikt
Napot!
2014 KGFB-ről lenne szó. Szgk-m van, átlagos autós vagyok. Az létezhet, hogy jövőre B6-ban leszek és többet fizetek Kiszámoltam 2 helyen is. Dettóra ugyanaz jött ki. Azaz mindkét kalkulátor mondta, hogy maradjak a jelenleginél. Csakhogy amíg B05 = 9.300 ft/év addig B06 = 9.990 ft/év. Logikátlan, nem beszélve még rá megy 3.000 ft baleseti adó vagy mi a fene.
Összeesküdtek netán Mert amióta van kocsim minden évben váltottam biztósítót.
-
vendingo
veterán
Nem vagyok könnyű eset
Egyszerűbb, ha megírom mik érdekelnek (dízel):
Astra h caravan, golf5, a4(avant), megane (ronda seggű), talán 320d/ci/.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.Most kicsit hagyom érni a dolgot, baromira elegem lett a keresgélésből.
Végső esetben Golf 4 olcsón, azokból dunát lehet rekeszteni, meg azt egyből ki is tudom kápézni, a többi csak hitelre menne.Qru Teljesen igazad van, nem akarok kocsit venni, csak muszáj és ha már veszek, akkor normálisat veszek. Vagy éppen egy szart, ami kitart addig, amíg találok egy normálisat.
giigz : Bezzeg nekem a gumivétel megy mint az ágybahugyozás.
Nyáron írtam ide a topicba, mit ajánlanátok 12500ft/db áron, 2-3 ember említett valami hankook-ot, aztán nekem ennyi elég is volt, azóta is jól szuperál.[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz vendingo #66579 üzenetére
Tudod szerintem ne vegyél autót, a legnagyobb baj az,hogy nem tudod magad elhatározni,hogy mit is akarsz.
Mert hiába írod,hogy nagy legyen, kombi és dízel, jó lenne egy A4 sedan is...de igazából az se tetszik valamiért...meg úgy nagy vonalakban semmi se...Továbbá ha hozzávesszük,hogy Audi TT-ről indultál végképp érdekes az egész. -
giigz
veterán
Egyébként már megrendeltem a gumikat, majd ha fent lesznek, beírom hogy milyen lett végül...
fattyu: Ejj de határozott vagy, se szmájli, se semmi!?
-
vendingo
veterán
Több vasat tartok a tűzbe.
Ha most csak 1 márkát nézek, nehezebben találok, de 4-5-6 típusból nagyobb esélyem van találni számomra megfelelőt.oamilestoné: Szerinted mit csinálok?
Amiket eddig néztem, vagy néztem volna mind hibásak, töröttek, szarok voltak vagy kicsik voltak, vagy okádék belterük volt, vagy szanaszéjjel volt pörgetve az órája.
Nem csak a pofám jártatom, bejártam egy rakat kereskedést a környékünkön.
Azért vagyok kibukva, meg azért nézek ennyi típust, mert már csak kínlódok.
2 millát meg nem szeretnék elherdálni valami ipari hulladékra, vagy egy olyan autóra, amibe undorral ülök be.
Ha 500-600-ért keresgélnék, baromira nem érdekelne se a külseje se a belseje, csak legyen egyben. 2 milla az 2 milla, ezért már vannak elvárásaim.[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz vendingo #66593 üzenetére
"vagy kicsik voltak"
Egyik H astra kicsi, másik meg nem?
"vagy okádék belterük volt"
Azt látod képről
"bejártam egy rakat kereskedést a környékünkön"
a) próbáld magánszemélytől inkább b) ne csak a környékeden nézz, lehet utazni kell az autóért. Mily' meglepő.
"meg azért nézek ennyi típust"
Úgy érted gyakorlatilag 1-2n kívül kizártál mindent. És akkor mégis mit vársz? 1-2 típusra szűkítetted a keresést, elég meghatározott feltételekkel, persze rögtön kéne, és utazni se kelljen érte, tehát házhoz jöjjön.
Szerintem vegyél 600-ért valami fost, a pénzed is megmarad, meg az idegeid is.. -
runner 125
nagyúr
válasz vendingo #66556 üzenetére
Szép, de ez is kintről van, szerintem kizárt, h egy ilyen 10 éves 1.9 PD TDI-ben 190k legyen.
Octavia, SuperB vonal? Utóbbi már nagy autó és hátul is tekintélyes hely van."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
vendingo
veterán
Nem csak a környéken nézegetek.
Pl holnap mentem volna megnézni ezt, de egy kedves topictárs kiderítette, hogy törve volt. (oda-vissza 5 óra út nekem)
Nem a h astranal volt az egyik kicsi a másik nem. Clioért indultam, de kicsi lett, pedig minden rendbe lett volna vele, el is hoztam volna.
Néztem: Scenicet, alteat, merivat, espacet, a6-ot, focust, astra h-t, cliot, megane-t. Valahogy mindegyikbe volt kifogásolnivalóm.Amúgy ja, lehet jobban járnék valami fostalicskával.
Majd csak lesz valahogyrunner 125 Nekem azok túl taxisok, túl cégautósok, a fehérek meg túl rendőrösek
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest