- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Én nem használok ilyen sípot és tapasztaltam hasonlót már jó párszor. Szarvas uraság felmegy az út mértani közepére, majd megáll és bámul rám. Villogok, dudálok, lesz@rja. 20mp később szépen odébb sétál.
Itt Pécs környékén, városon kívül mozgolódók este akkor 10/9-este találkozok vadakkal. Qrvara örülök nekik mondhatom.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
EQMontoya
veterán
Azért jártam már úgy én is, hogy kiszálltam megnézni, hogy átért-e az őz, vagy én löktem be az árokba... Annyira nem vicces olyankor.
Végül átért, de a pöcsömet már nem tettem volna az őz meg a lökhárító közé.
Same rules apply!
-
Zewa
senior tag
válasz DeFranco #67502 üzenetére
Hmm.. Eddig nekem fel se tűnt. Ahogy mondod 10 estéből 9 alkalommal találkozok. Sosem figyeltem mert há' pont teszek rá ha egyszer világos a jelentése.
EQMontoya: Ezek szerint akkor a szerszám?
Dluinet: Éjjel járok arra de akkor már nem igen vannak "lányok". Amúgy nőért a büdös qrv@ életbe nem fizetnék az zicher.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
giigz
veterán
Ezek szerint az ilyen sipnak nem sor ertelme van...
Mondjuk en ejszaka nem nagyon szoktam jarni, napkozben meg nem lehet talalkozni ilyen allatokkal...
-
e=mc²
őstag
Igen azt tudom, hogy a nagy fenytol ugy reagalnak, de ezert is irtam, hogy vadriaszto elott kimondottan ilyen jellegu reakcioi nem voltak az allatoknak. Ezert is furcsallottam.
Annyival jobb talan a helyzet, hogy egy allo allatot igy talan konnyebb eszrevenni/kikerulni, mint egy mozgot.
Ambulimax Provider
-
Qru
MODERÁTOR
-
e=mc²
őstag
-
válasz szőröscica #67515 üzenetére
Azért ne vegyük már el a fontosságát az egyszerű kikerülő manővernek. Nem kell 190-nel menni és akkor nem okoz gondot. Vagy csak szimplán el kell b@szni
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
válasz !Overdose! #67517 üzenetére
Hát én utána mentem volna ha töri a kocsit akkor legalább dögöljön meg
(#67519) Melack: jaja, legalább a kár egy része is fedezve lett volna
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
zsid
senior tag
Egyik ex munkatársam rendesen vadászott az őzekre a 6-oson. Egyszer sikerült neki elkapni egyet, ahogy elcsapta satufék, aztán ugrott ki elvágni a torkát. Rendesen örül, hogy őzpöri lesz hétvégén. A főnököm már kevésbé, a kamionon lökhárító, lámpatest, ködfény csere
<tRucKdriFteR>
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #67523 üzenetére
Azokból finom leves lesz. Anno a kocka Ladával mi is elcsaptunk egyet Heves alatt.
#nincsbennetarcsi
-
Revolit
senior tag
"Moose test" -> na azokat én is kikerülném
Ez a szarvas American edition valami 4-500 kg jószág. Nagybátyám meg haverjai szoktak menni vadászni Amerikában, mesélte egyszer, hogy semmit nem lőttek (akkora lőszerrel vadásznak a moose-okra mint az alkarom volt 10 évesen), nem is láttak moose-t, egyszer csak kocsi elé kisétál egy, épp volánnál ült egyik arc, gázt adott hogy legalább egy trófea legyen. Ott kint nem ilyen pici autók vannak mint itt Európában ugye, ráadásul az egy pick-up volt. Telibe találta az állatot, kocsi eleje megtört, motorháztető sérült, lámpa összetört... Az állatnak kutya baja nem lett, picit megijedt és elszaladt
szerk.: amúgy meg nem tudom mire gondolt mikor direkt elütötte... bár ha sikerül megölni gondolom ért volna annyit az állat mint a kocsiban keletkezett kár, bár inkább a trófea miatt szerintem. Ott ugye annyira nem probléma a pénz, illetve ~15 éve nem volt az
Erre mondják azt hogy "redneck"[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
2,6 millió autót hív vissza a Volkswagen: [link]
Cumi...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Attól függ mire lett cserélve... ha ugyanolyan sz@rra akkor is lecserélik.
DeFranco: Az én (ex) Hondámat már 2x is visszahívták, engem nem lep meg at ilyesmi. De valóban nem jellemző a foschVágenre hogy foglalkoznának ilyesmivel. Valószínűleg nagy a gáz és/vagy gar időn belöl is okozna már gondot (és nyilván olcsóbb olajat cserélni így mint az egész váltót cserélni).
#nincsbennetarcsi
-
neduddki
nagyúr
HI!
ajajaj itten mar vmi nagyon nagy guban cvna mi tnem birtak erlsunnyogni...
udv
neduddki
mod: Kiksieg megintkototte hogy ijjen rossz hagualtban vagy?:- )))
ugy latom nem csak en vagyok ijj kivalo velemnyel...
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #67538 üzenetére
Milyen kaját egyek vezetés közben, biztonságosan? topic Kérdés megoldva.
Amúgy is lehetne bővíteni a topic címet Milyen autót/gumit/alkatrészt/kiegészítőt vegyek topikra? lassan.
(#67540) Qru: akkor te vagy a kihelyezett a moderátor
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #67539 üzenetére
Van amúgy vagy három-négy off-abb topic, de valahogy egyik sem pörög. Személy szerint el tudnám képzelni, hogy összevonásra kerüljenek ide, úgy sem nagyon látszik mostanában igény külön autóvásárlásra fenntartani egy topicot. Lehet a válság, vagy nem tudom, de talán ha 6-10 autó lett megkérdezve fél év alatt, mióta ide járok? Ebből megvéve kb. 4-5.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretné lecserélni közel 20 éves megszolgált swift-jét egy hasonlóan megbízható, olcsó fenntartású városi autóra. Az nem gond ha már pár extra van benne, abs, légzsák, stb, suzuki is szóba jöhet persze, de nagyon szerette az 5-5,5 literes fogyasztást szóval ennyibe álljon meg. Alkatrész, fenntartás minél kevesebből kijöjjön, ez a lényeg.
Kb 1mFt-ot szánna rá.A válaszokat előre is köszi.
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Sorozatok
- Kompakt vízhűtés