-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
-
syl5
őstag
4-500 környékén csak a Swift van, ami értelmes vétel?
-
probizz
tag
Miután megtisztítottam az acélfelniket, lőttem nektek 1-2 fotót róla. Ilyen lett a szinterezés után (tavaly csináltattam). Egy dologra kell figyelni: mivel elég vastag lesz rajta a festékréteg, ezért egy kicsit meg kell csiszolni a közepét belül (ami az agyra megy), mert különben rászorul az agyra. Érdemes most megcsináltatni, hogy ne télen kelljen kapkodni vele. Hátha segítettem valakinek és kedvet kaptatok a felnifelújításhoz. (Szintén katt a képre.)
-
harry
veterán
Milyen célra? Én pl. sokat szemeztem az ilyen áron kapható 96-00 közötti Mondeókkal. Fogyasztásban pöppet több No meg ha valami komolyabb alkatrész döglik meg. Kopó cuccok átlagosak. Cserébe fejedelmi hintó a suzukihoz képest. Olcsón fenntarthatónak nyilván a suzukit választanám; ha keveset használod, és számít a hely / kényelem, akkor a Modeót. Valamit valamiért.
De van ilyesmi áron F Astra, Almera, Megane, esetleg Xsara, Brava. Nagyobbak közül Primera, Carina.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
_seth_
veterán
Pug 206-nál a 75 lovas 1.4-es benzinesről milyen tapasztalatok vannak? Fogyasztása hogy alakul?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
zenke
aktív tag
válasz kalmanchris #43859 üzenetére
szarfostdipdtdiszrdízelszarvw.Meg tudod mondani nekem melyik alkatrészre menne rá a gatyám is?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
-
Balupapa
senior tag
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kalmanchris #43875 üzenetére
Kilo...mint ezer, nem kiló.
-
Balupapa
senior tag
válasz kalmanchris #43878 üzenetére
(itt sem említik googleban se találtam hogy lenne benne )
egyebkent meg a 3 henger miatt kb halottnak a csók lenne.[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
neduddki
nagyúr
HI!
ha jol emlexem eppen ekkor is veszettul hajpolta majd elhalgattal, de de latokm konnyen felejtesz
amugy az kecssegtlen teny a budos eletben nem lesz 206omudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
giigz
veterán
válasz neduddki #43882 üzenetére
Mindenki a saját tapasztalataiból indul ki.
Volt 1.1-es 206, azt hiszem 8 évig, semmi baja nem volt. Aztán 1.4-es 8v-s 206 vagy 4 évig, azzal sem volt semmi baj, ilyen elektronikai hibákat abszolút nem fedeztünk fel, és azzal a 75 LE-vel tökéletesen lehetett közlekedni, abszolút nem éreztük lomhának, a fogyi vegyesben 7 körül alakult, ez miért lenne sok? Na mind1, akkor volt még 1.4 hdi, az 300k km fölött ment, semmi gond a kötelező/kopókon kívül. Akkor megint 1.4 hdi, már majdnem 400.000 km-rel, itt azt hiszem a váltójával volt valami, 40k-ért javították, meg valami kuplungos gondra is emlékszem, azt 15k-ért javították. Ennyi hibája volt 400k km alatt, semmi elektronikai dologról nem tudok. Akkor egy másik 2.0 hdi, már vagy 15 éves, szintén semmi baja, beül, megy vele. Elektronikai hibáról még nem hallottam tőle, pedig hetente beszélünk. Másik haveroméknak 1.6 hdi van, rohadt jól megy, rohadt jól fogyaszt, igaz abban még nincs sok km, de idáig semmi probléma nem volt vele. Aztán még van egy haverom haverjának 1.6 benzin, jól ment, jól fogyasztott, igaz 200k km körül eladták, de nem azért, mert pénztemető lett volna, csak váltottak egy Leonra...
Szóval nem úgy jön le ezekből nekem, hogy a 206 annyira szar lenne, sőt.
-
_NCT
őstag
Unokatesóm 206-osa 1.4-es és annyit költött rá a hitel mellett, hogy nyugodtan vehetne még egyet belőle.... Furcsa h az ismerősi körödben ennyi jó 206-os van, vagy nagyon jó szerelőhöz viszik. Nekem nem kellett messzire mennem, hogy anno rájöjjek, soha nem vennék 206-os, se 307-est. Akivel beszéltem mindenki panaszkodott rájuk.
Szerk: zörgött, csörgött, pályán nagyon zajos volt, kemény futómű, amit a jó magyar utak hamar el is fogyasztottak, a vártál korábban, kényelmetlen, neki sokszor megfájdult benne a háta, futómű szar beállítás után is. Váltója franciásan szar, de még abból is a szarabb fajta. Hátsó szilenteket pedig szó szerint ette
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Elég vegyes infók sajnos A fogyasztást is sokallom kissé a vectrámhoz képest.
1.4 hdi-vel tapasztalatok? Azt tudom, hogy elég takaros csak dízelt nem szeretnénk a lehetséges hibaforrások miatt.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_NCT
őstag
+ ami az előző részből lemaradt: motorhibát mutatja, még nem tudni miért, légzsákhibát is mutatta, de ott a csatlakozó csere megoldotta a gondot. Igazából attól még lehet használni, hogy motorhibát dob, de még nem jöttek rá miért Lehet frissíteni kéne az ECU-t, de ugye azt meg ki csinálja meg óccóé...
Azt hiszem a stabilizátor probléma meg elég népszerű a 206-nál.
El is akarja adni, nem keres olyan jól h fenn tudja tartani a hülyeségeit, azt mondta vesz inkább egy stiftet, az olyan mint ő: faék egyszerűségű
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Amire jellemzően költeni kell rajta:
-1-es befecskendező (2002 előtti ablakmosó spircni mellett hajlamos befolyni a víz pont rá)
-hátsó híd (megzabálja a tűgörgőket, fel kell újítani, normálisan 50-70e)Elektronikai hibával a legritkább esetben találkozni, lévén szög egyszerű még a frissebb MUX-os is. Az elektronika és a motor helyett inkább a váltó a gyenge pontja.
Az viszont tény, hogy az 1.6-os motor sokkal jobban illik hozzá. Átlagban kevesebbet eszik és lényegesen jobban megy.
(#43889) MMA87: Ha valamire rádugjátok szinte biztos vagyok benne, hogy 1-es hengerrel lesz baja vagy a trafósorral. Mind a kettő aprópénzből megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Valaki nem nézte véletlenül, hogy a Kerepesi úti ÖMV-nél hogy mérik most a lakossági 95-öst?
Amúgy az Avia benzin milyen? Van különbség?
[ Szerkesztve ]
-
-
giigz
veterán
Pedig ez van, nekem az ismerősi körben tele vagyunk 206-tal, meg nekünk is volt, és senkitől sem hallok rá panaszt, miért én vagyok a hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
- Elado egy 12v 30W led reflektor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest