Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz
zoo8800 #36573 üzenetére
Tudtom szerint az az A, B, és Viano Merci-nek nincsenek társai a másik két németnél. Talán az A2-es és A3-as ami lehet, de azok sem igazán.
Szöke nönek tanulni jó az elsö kettö. A harmadik az szerintem is nagy félrelépés volt, de az A, B egyáltalán nem rossz. (Tapasztalat
)
-
Sipi16
őstag
[Ezek] szerint ha kisebbségi érzéseim vannak akkor passat 1.8T kell?
-
Sipi16
őstag
Még mielőtt egymásnak esnétek, hogy ki milyen autót látott lerobbanva leírom, hogy egy autót nem csak a márka teszi jó autóvá hanem a rendszeres szervizelés is. Van aki megvesz egy 10M-Ft-os autót és szarik a szervízre. Na nem is csodálkoznék ha lerobbanna. Hogy még a kört is tágítsam az autóval való bánásmód és a vezetési stílus is sokat számít.
Van aki 20000km alatt el tud égetni egy kuplungtárcsát és utána habzik a szája a kereskedésben. Lehetm hogy csak vezetni kellett volna megtanulni.
-
Sipi16
őstag
válasz
CriticalHit #30886 üzenetére
Ja, csak ha az 1.6-ra rádobsz egy utánfutót akkor halott az egész. Nekünk a 2.0t is megérzi ha húzunk. Az is csak 160LE...
-
Sipi16
őstag
válasz
Tothgera30 #27454 üzenetére
Jó keresgélést. Közel lehetetlent keresel ugye tudod?
-
Sipi16
őstag
válasz
SpeedR #25424 üzenetére
Értem az álláspontod, de még mindig kevesebb ember mer beleugrani egy öregebb BMW-be mint valami kicsit olcsóbb autóba (Opel, Suzuki...) Láttam már ismerőst aki nagyon ráb*szott a fennt említett 3 betűs márkával...
Sok embert látsz mercivel taxizni, de az átlagnak aki évi max 10.000km-et megy nem éri meg azért mercit venni mert "tartós" (W124)
-
Sipi16
őstag
válasz
hobizoli #25229 üzenetére
Viccelsz?
Országúton eszik ennyit, városban 11-13körül lehet. De mit vársz egy 185Le 2.5-ös autómatától?
Nekünk a 2.0T V40 is olyan 10-12 között városban, pályán pedig 9. Ez alá nem tudsz menni... Pedig ez csak 160Le... meg nem is autómata...
klambi: Milyen kocsi és mennyit eszik? Nekünk mo-n az 1.6-osok ettek városan 9-9.5L között.
-
Sipi16
őstag
válasz
Tothgera30 #25196 üzenetére
Minden kanyart 130-cal kilinccsel előre akarsz bevenni?
-
Sipi16
őstag
válasz
DigitXT #15670 üzenetére
Nekünk volt matizunk. Ha már ennyire kicsi kocsit akarsz venni akkor inkább swift legyen. Mi is az alacsony fenntartási költségek miatt vettük meg anno mégis 7L-t evett.
mod: Milyen fogyasztású autót szeretnél kb? Tudom itt most mindenki a semmire gondol. Milyen jó is lenne... Akkor most komolyan. Milyen fogyasztást "engedhetsz meg magadnak"?
-
Sipi16
őstag
válasz
AMD Power #9472 üzenetére
Ha huzamosabb ideig a belső sávban 100-110-zel mész akkor le fognak tolni...
(Tanulóként is végig 130km/h-val mentem pályán.)Khelben: 2500-3000nél nyit a kályhacső és onnantól füstpamacsot okádik... Ha valaki tötyög előtted és megelőzöd akkor kap egy kis tüdőápolást...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest