Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BGabor92

újonc

Köszönöm! Az i3 proci viszont csak 2 magos (igaz, 4 thread-del), az Fx viszont 6 magos közel ugyanekkora frekivel. Játékokhoz viszont már 4 magos kell. Ha azt mondjátok, hogy ehhez a procihoz jobb alaplap kell, akkor inkább az általad említett lapot veszem. Úgy már mehetne az a processzor? Hogy érted azt, hogy tuningolni kell őket? Alapból 3,4 - 3,5 GHz-esek, OC-olva 4 fölé mennek. Erre gondolsz?
    A processzorhűtőm pontos típusát nem találtam rajta (doboza nincs meg), de az interneten találtam egyet, ami kinézetre ugyanaz: Gigabyte 3D Rocket Cooler GT, és van hozzá külső vezérlő, amivel a hűtésteljesítményt lehet szabályozni.

A DDR3-as RAM-ok már elavultnak számítanak? Csak azért kérdezem, mert mindketten DDR4-est javasoltatok.

• BGabor92

újonc

Köszi, akkor azt is lecserélem. Nem szoktam túl gyakran játszani, hétvégente pár órát (máskor az a gép be sincs kapcsolva), így olyan nagyon sokat sem szeretnék rá költeni, 100.000-nél nem mennék tovább. Hangkártyára nincs szükségem, nincs a géphez csatlakoztatva nagy hangfalrendszer.
    A ház típusát nem tudom, de jelenleg egy ASrock N68C-S UCC alaplap bőven elfér benne, és a kinézett alaplap csak minimálisan nagyobb.
    Ha van rá mód, FullHD-ban játszom.

A HDD még marad benne, ami 1 TB-os, SATA csatlakozóval. Más nagyon nincs is a gépben.

• BGabor92

újonc

Sziasztok!

7 éves asztali gépemet szeretném felújítani, azaz valamennyi hardware-t jobbra cserélni. Ez a gép elsősorban játékokra van használva, a funkció jobb ellátása a cél (GTA V például).

Azt szeretném kérdezni, hogy mit gondoltok erről a konfigurációról, illetve összeillenek-e:

Alaplap: Asus M5A78L-M LE/USB3 alaplap [link]

Processzor: AMD FX 6300 vagy 6350-es. Melyik éri meg jobban? A gyári hűtő minősége nem baj, van nekem egy nagyon szuper hozzá.

Videókártya: Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5. Van egy MSI által gyártott hasonló kártya is (én inkább az előbbi márkát venném), mi a különbség a kettő között? Gigabyte: [link] MSI: [link]

RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury White HX318C10FWK2/8

Jelenlegi gépemben HKC USP5550 táp van, azt nem tudom, hogy érdemes lenne-e cserélni. Olvastam róla rossz dolgokat, de az enyémmel semmi gond nincs.

Köszönöm szépen a választ előre is!

Új hozzászólás Aktív témák