Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz LaciMc82 #23477 üzenetére
jónak jó, de az alaplapról nem találtam egy szót sem (véleményeket), egy B75-ös Asrock nem lenne jobb inkább helyette?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Silentfrog
veterán
válasz LaciMc82 #24587 üzenetére
Semmi érezhető teljesitmény növekedés sem lenne. Speciális programokat használó felhasználókat kivéve.
/szoktam moniitorozni a játékok alatt a memoria felhasználást egy játéknál sem láttam még ,hogy 4 gb nál bármi többet kérne bármi/
A gyorsabb memoria neked meg teljesen haszontalan,az AMD-s APU-k profitálnak a nagyobb memoria sebességen....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz LaciMc82 #24587 üzenetére
ha ki tudsz jönni 0-ra az 1333-asok eladásával, és az 1600-asok megvételével, megveheted, de nem szükséges... különbséget nem fogsz látni Intelnél a két sebesség között
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Silentfrog
veterán
válasz LaciMc82 #24596 üzenetére
Mint fölöttem nem sokkal irták ha nullára kijössz akkor talán/???/ megéri váltani . De pénzt ráfizetni én nem fizetnék rá
Ráadásul most felmentek a memoria árak igy sok ezer minuszra jönnél ki.Ha nyűglődsz úgy mint én amikor van egy kis pénzem hardverre akkor vegyél ssd-t!
/nincs kitöltve az adatlapod nem tudom,hogy van e neked! /
-
Coolmat
őstag
válasz LaciMc82 #41276 üzenetére
Szia!
Videókártya: MSI 7770 (olcsóbb és gyorsabb is mint a GTX650)
DVD író: Samsung SH-224BB/BEBE most az ajánlott típus.
Táp: Chieftec iArena nem ajánlott, helyette egy Gigabyte 420W GE-C420A-C2 is elegendő ehhez a konfighoz (FSP 350 béllel).A többi nagyjából rendben van.
-
speedydb23
senior tag
-
Coolmat
őstag
válasz LaciMc82 #41279 üzenetére
Akkor meg francnak kérdezel rá hogy jó-e...
Tápot is írtam az iArena helyett, de látom az is elkerülte a figyelmed.(#41286) LaciMc82: Imádom ezeket a berögzött dolgokat, hogy "csak nvidiat veszek mert az a jó", meg "Gigabyteot soha mert régen tönkrement valami belőle". A tápnál még direkt oda is írtam hogy FSP béllel szerelt, a Gigabytenak annyi köze van hozzá hogy ráragasztja a matricáját, de gondolom így sem kell, mert fújj Gigabyte
[ Szerkesztve ]
-
speedydb23
senior tag
válasz LaciMc82 #41286 üzenetére
Gigabyte táp amit fentebb linkeltek az csak egy doboz amin Gigabyte matrica van.
A beltartalma meg FSP, tehát csak a doboz amit te ellenzel akkor... Nekem is olyan tápom van és lexarom, hogy mi van ráírva, nekem az a lényeg ami benne van, mert tudom, hogy ez nem fogja megölni semelyik hardverem!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz LaciMc82 #43246 üzenetére
Nem rossz. Mindennek szépen kell gurulni rajta.
A WD vinyó az ajánlott szériából való, van nekem is, fürge, halk, a jó szellőzést meghálája.Azt az i5-2300-at majd érdemes lenne i5-3570-re cserélni és a ramot 8 Gb-ra feltornázni.
(Ésss... + SSD alkalomadtán.)Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
membrandj
nagyúr
válasz LaciMc82 #43246 üzenetére
Nem írtál árakat, így nehéz.
Ha kis különbség van, akkor inkább az ivy brirdges cpu-k közül választanék. De ha jó áron kapod ezt, akkor maradhat.Vga-nál viszont vagy 650 Ti vagy hd 7770, ha játékra kell.
Gtx 650 még a 7770-nél is gyengébb. A 650 Ti pedig a 7770-nél is erősebb.Tápnk inkább egy fsp 400 60 apn, vagy chieftech ctg-500,esetle ctg-400, de általában nincs 500 ft különbség köztük.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
-
membrandj
nagyúr
válasz LaciMc82 #77760 üzenetére
lap+ proci am1 ~ 20k.
celreon 1820+ asrock h81m hds ~ 22-24 ezer ft.Van köztük 2k különbség. A celeron erősebb, jobban eladható és ha esetleg fejleszteni akarsz, akkor elég procit cserélned.
Am1 egyedüli előnye,hogy kevesebbet fogyaszt,de ez a 40W vs 20W már nem igazán számít szerintem.. ( nem tdp-ről beszélek)Alap állapotban túl nagy eltérés nem lehet, terhelés alatt nyilván többet eszik az intel,de erősebb is.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Ármester
válasz LaciMc82 #180273 üzenetére
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
4. Mennyi a kereted rá?
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest