- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
Srácok, kár ezen tényleg veszekedni, mind a két félnek van igaza.
Első benyomásra én se tartottam nagy durranásnak az ssd-t. Jó-jó gyorsabb volt a boot, meg a rendszer, de nem tartottam nagy kunsztnak. Viszont amint más ssd nélküli géphez ülök, akár barátnőmé, akár melóhelyen, egyből türelmetlen leszek. Szóval igen csak jó az!
Visszatérve a vita tárgyára, szerintem a megoldás az volna, ha szépen mindkettő opció le lenne írva. Akinek a rendszer gyorsasága fontosabb az tudja az ssd-s konfigot választani, akinek viszont a játék a fontosabb az meg a másikat. Az, hogy melyik a könnyebb upgrade megint csak szubjektív. Igaz a vga kipattint másik meg be, míg ssd-nél esetleges win újrahúzás, DE, lehet klónozni is a rendszert, még ha nem is a legjobb megoldás. Másik fontos dolog a pénz! Ebbe is gondoljatok bele! Egy ssd upgrade 16K, egy használt vga eladása és egy újabbra cserélésénél szinte elbukod ezt az árat! Szóval lehet egyszerűbb, de költségesebb is.
Szóval szerintem le kell írni mind két lehetőséget, és a kérdező majd eldönti a pénztárcájától függően és a saját preferenciája alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt PC konfig, új gépház, alaplap - Ryzen 5 3600/32GB DDR4/nVidia GTX 1070Ti/256GB SSD/3TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M80q Gen 1 Tiny barebone
- Szerverterem bontás - DELL R610, R620 hostok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest