- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
schrank
tag
sziasztok
t .
nekem ugyebár az asusp5b+e4300+2x2gb800mhz ram-ot kell, hogy lecseréljem modernebbre, amivel a bf3-mal ne gyj isten bf4-gyel tudjak játszani
amit megtartanék az a :
ház
500w-os fsb táp
dvd
floppy, nosztalgiából
6670-1gb-ddr5
úgy vélem amit megtartok azért legalább nem kell kiadnom 40-50k-tmost olvastam a PH -n az egyik cikkben az AMD "gamer PC" konfigot, számszerűen kettő
eddig már a tesztek alapján nagyon szemeztem az AMD-vel de nem tudtam milyen alaplap kellene, hozzá
a cikkben a komolyabb gépben :
M5A97M LE asus lap van
FX-8320 procival amit jó érték arányúnak tartanak bárhol olvasok utána, ehhez milyen hűtő, dukál, esetleg lehet kapni gyári hűtővel ?
mennyi ram-ot vegyek bele ?
érdemes még megtartani a ram-ot, mert látok olyan lapot ami ddr2 és ddr3-as foglalatja is van ?
ugyebár a lap miatt érdekelne az is , hogy legyen rajta usb3.0 , minél több
mennyiért lehetne behirdetnem a kinőtt félkonfigot van mellé egy hd4770 512mb is
és mennyibe fájna nekem ez a lap+cpu+cpu hűtő+ram buli ?
azért nem vagyok képben a pénzes részben mert a lap meg a ram áraknál elég nagy a szórás , nem lesz tuningolva soha ezért nem vágom miért ne lenne jó a 13k-s alaplap a 25k-s helyett a ram-nál ugyan ez a szitu
köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest