- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firehand
tag
Sziasztok.
Teljesen új gépet szeretnék venne.
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
-Általános felhasználás, filmnézés, böngészés.
Játékok online, offline single/multiplayer
WOW/WOT illetve a jelenlegi AAA játékokat szeretném kipróbálni, illetve a várható újakat.
-a lényeg hogy még később ha esetleg tényleg játszok, akkor még egy fejlesztés (processzor csere) beleférjen2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
-minden kell3.Milyen alkatrészekre van szükséged?
-mindenre
-videókártyát 4070Ti-re gondoltam, bár a wow-hoz feleslegesen erős de ha a Cyberpunk-ot is kiakarom próbálni
-2x16 rám
-minőségi alaplap/táp4. Mennyi a kereted rá?
700.000 a maximum ha lehet5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
Lg monitort ajánlották 27-es méretben a monitor topikban. 1440, 144+
nagyobb méretben is gondolkodtam, de akkor már 4k (144+) monitor, de nem tudom mennyire tudnám megszokni a 30 feletti méretet, sosem próbaltam még+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
karácsonykor a szüleimnek az ajánlásotok alapján vettem gépet, az AMD volt, elégedett vagyok vele. Viszont talán videókártyában inkább Nvidia (de ár-érték, jövő állóság is fontos)[link] Pálinkás kollegának adott ajánlás az gondolom nekem is megfelelhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Ukrajnai háború
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- PlayStation 5
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC , R7 5700X , RTX 3080 , 32GB 3000MHz , 1TB NVME
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Intel NUC 5 Core i3-5010U, 4GB Ram, 120GB SSD
- Komplett i5 számítógép
- Oldscool Gamer PC Ryzen 7 1700/ 8GB RAM/ 128GB SSD/ 1TB HDD/ 1050Ti 4GB/ 600W használt
- Játékra!: Ryzen 5 3600 II RX 5700 XT 8GB II 32 GB RAM II 1 TB SSD
- ASRock H170M Pro4S / i5-7500 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD + 2 x 1 TB WD HDD / Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest