Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz hegegabi80 #170675 üzenetére
mondjuk en nem ezt vennem, mert 1-2 even belul ez is kuka igazabol, meg az AM4 szerintem dragabban hozza ugyanazt
maradek 50k-bol vennek egy 1150-s H81/B85-s mATX deszkat HDMI-vel, meg bele egy Haswell Xeon E3-1245v3-t 12-13k-ert, ami desktop-ban egy i7-4770, 4c8t es 3.8GHz, csak fele annyiba kerul
a legutolso BIOS-k szoktak komazni azokat is
...es ennek a Xeon-nak meg IGP-je is van, szoval dVGA hianyaban is tud kepet adni az alaplapi DVI/HDMI kimeneten
ez a ketto megall kb 28k-bol
bele 2x8GB DDR3...~42-43k eddig, vagy meg annyi se
ki lehet fogni 2x8GB DDR3-1600-t 10k-ert is, csak nezni kell gyakran (egy honapja is vettem itt a HA-rol kollegamnak annyiert)
a 1050-2GB nem volt vmi jo valasztas manapsag gamerkedni 30k-ert, mert 35k-ert mar RX580-4GB-k is akadnak a HA-n, 30k-ert RX570-4GB-k is, ami siman gyorsabb barmi game-ben, mint a 2GB-s 1050
>itt< balrol a 2. a 1050-2GB, es a jobb szelso a 580-4GB
OK, hogy nem DDR4, de ennyibol szeritem ez jobb vetel a game-khoz, mert igy tobb marad a dVGA-ra a budget-bol
forumozas kozben meg kb qrva mind1, mi megy idle-ben, ott nem veszed eszre a loero diffit
IPC-ben meg Haswell 1.5x gyorsabb volt az AMD FX-knel azonos orajelentöbb drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest