Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Brain75 #11733 üzenetére
Humbug OS, szokásoan csak L3 [link] , ahogy fentebb nézegettük több hasonlóknál. Megtévesztő promó grafikák, valami portolt android tv rendszer régről, nevezzük inkább fake android 14-nek [link]. Hivatalos támogatás nincs vagy semmi komoly, max, amit a gyártó ráhegeszt, H96-tól csak a Hako Pro volt az, ami google certified. Én úgy látom az évek alatt egyik Allwinner SoC se felel meg és azokkal sose fognak azzal kiadni semmi érdemit.
Szerk.: sőt, itt látni is, hogy valami szimpla android rendszer még mindig az alap a netflix, prime ikonoknál: [link] . Vagy csak ennyire összevisszaság a port? Vagy a mobilos alkalmazás van ráhegesztve, mert csak az megy úgy ahogy?
Persze attól is függ, hogy mire akarja az ember használni. Aki ezt az olcsó kategóriát keresi, amúgy lehet jobban járt volna a szokásos android rendszerrel, mert így az atv-s dolgok is problémásak lehetnek, meg ezzel most esélyesen már a szimpla androidosak se futnak.
-
kis-attila
tag
válasz
Brain75 #11289 üzenetére
Elfelejtettem.
A skyshowtime, pontosan ezt nem tudom de mindhárom említett box mindenféle tanúsítvánnyal rendelkezik. ( Kérlek azért ennek járj utána )
Én inkább kiadtam egy 4/32 ac-s wifi Kinhank G1-ért a 26.700-at, minthogy vegyek 20+postaköltség egy Strong Leap vagy Xiaomi boxot. ( Alig párezer a különbség de legalább a Kinhank jó. Sajnos nincs itthoni forgalmazó, ez igaz ) Én nem bántam meg. -
kis-attila
tag
válasz
Brain75 #11289 üzenetére
Szia!
- Strong Leap S3 szerintem pont 14 ezret ért, nem jó az annyira.
- Xiaomi 2nd Gen. már olcsóbb mint a Strong Leap S3, egyébként szerintem jobb is de mindenki maga tudja 16-ért adtam el a Xiaomi-t tökéletes állapotban volt ( 16-18 körül szerintem jó...használt áron. Mondjuk 19 körül új áron is. )
-; Kinhank G1, nekem ma ez van, nem 2/16 hanem 4/32, ac-s wifi szintén mindenféle tanúsítvánnyal. ( 25 körül volt AliExpress, én is onnan vettem de itthon használtan is volt 20-25 között, semmi baja )
Mivel mindhárom említett box volt nálam, így nemcsak tippelek, gyakorlati tapasztalat.
Te döntöd el azt a párezer Forint különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest