-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova91
tag
válasz Dalzarus #55728 üzenetére
Killer-t azért nem vettem bele mert az a Lag leszámolásával hírdeti magát, de néztem egy külföldi tesztet meg fórum hozzászólásokat és egyáltalán nem mutatott minőségbeli eltérést. Intel Lannak meg szimplán csak jobb a neve meg gyakrabban használják drágább lapoknál, de hogy mennyire van alapja azt nem tudom.
Egeret meg azért nem vettem bele mert számomra nincs értéke ennek a funkciónak. Azt írja, hogy tartósabb mint az átlagos megoldások a ki-be húzogatások miatt és pontosabban lövök játékokban meg mit tudom én. Húzogatni szoktam ezt-azt, de az egeret nem, meg nem hiszem, hogy játékokban olyan pontosan fogok lőni stb... sztem ez értelmetlen funkció, de lehet nem, nem értek hozzá. Asrock féle aranyozott humbugnak csak azért hiszek jobban mert szerintem VGA műkődésre talán nagyobb hatással lehet mint egy sima egérre. Amúgy meg ha megnézed az Asrock B85 fatality olcsóbb lapot abban is Lag killer cucc van, de h87-be meg inteleset raktak, szóval szerintem ők is érzik, hogy minőségben talán Inteles a jobb. Én ezért inkább Asrock felé hajlottam, de főleg azért mert sok ismerősöm ajánlotta őket, de MSI-ről szinte semmit nem tudok, mert ahogy itt olvasgattam a hozzászólásokat más se nagyon. Isten tudja melyik a jobb, kehet az ember feleslegesen ül a monitor előtt órákat a választ kutatva, csak rá kéne bökni egyre azt csókolom
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest