Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
Az a baj, hogy alaplapot is cseréltem és szarakodik a ramokkal, nem volt időm jobban probálgatni játék alatt, de pld.: pozitívum a magyar menű
touch pados kezelés, melynek a világitását kivetiti az alsó üvegre
rengeteg beállitási lehetőség, mondjuk nem vágom a válaszidő kategoriát: normál, gyorsabb, leggyorsabb (talán ez lenne a 2ms)
, nekem nagyon bejön, gyönyörű ez a dizájn.... bazinagy, eszméletlen jó képe van, pixelhibamentes, mondjuk ezt már megszoktam a samsungtól.... -
HoReSz1975
őstag
Szerdán jön a moncsi
Várom már, de nagyon
Felhívtam őket, azt mondta a csávó, hogy pénteken jönnek a monitorok, majd kiderült, hogy mivel az enyém már elöző héten le lett foglalva, ezért kedden feladták, majd feljebb is vitték az árát. Még jó, hogy szóltam, mert hétfőn nem adták fel
56.125Ft -ért SAM P2450H ajándék, a 63.000 - 80.000Ft -s árak helyett. -
HoReSz1975
őstag
Érdekes még mindig nem jött meg, fel sem hívtak, pedig istenitették a hardverker -t, hogy mindenre válaszolnak és gyorsan intézik a dolgaikat

Felhívom őket mindjárt, mert az email -re nem reagálnak

-
HoReSz1975
őstag
Alig várom, hogy itt legyen, elég jó adatokkal rendelkezik, amúgy SAMSUNG 2494HM -et vettem volna 40.000Ft -ért árulták itt az Elektro Outletben, csak elvitték gyorsan és a sok aranyos kolléga még most is azokat árulgatja itt a PH! -n 1 éves Outlet garanciával 55-60.000 Ft -ért...
-
HoReSz1975
őstag
A youtube -n van róla pár video:
Samsung SyncMaster P2450 UNBOXING
SAMSUNG 24" LCD MONITOR SyncMaster P2450
Az ár tuti megérte, van egy gyerek itt a PH! -n és 60.000 alatt nem akarja odaadni, hiába probálkoztam, de 63.000Ft -től felfele adják máshol... 56.125Ft tuti megérte érte 2ms, Full HD, HDMI bemenet, 70.000:1 kontraszt, fekete vörös káva dizájn...
Aktív témák
- Autóhifi
- Spórolós topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

touch pados kezelés, melynek a világitását kivetiti az alsó üvegre
rengeteg beállitási lehetőség, mondjuk nem vágom a válaszidő kategoriát: normál, gyorsabb, leggyorsabb (talán ez lenne a 2ms)
, nekem nagyon bejön, gyönyörű ez a dizájn.... bazinagy, eszméletlen jó képe van, pixelhibamentes, mondjuk ezt már megszoktam a samsungtól....
Várom már, de nagyon
Felhívtam őket, azt mondta a csávó, hogy pénteken jönnek a monitorok, majd kiderült, hogy mivel az enyém már elöző héten le lett foglalva, ezért kedden feladták, majd feljebb is vitték az árát. Még jó, hogy szóltam, mert hétfőn nem adták fel
56.125Ft -ért SAM P2450H ajándék, a 63.000 - 80.000Ft -s árak helyett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)