Hirdetés
Aktív témák
-
napata2
tag
Sziasztok!
Holnap érkezik a 2243BW. Tudtok tanácsot adni az összeszereléssel kapcsolatban?
Köszi előre is! -
napata2
tag
válasz
Mangerd #8641 üzenetére
Köszönöm Mangerd a segítségedet, egyébként nemrég találtam meg a Fórumon, pont a 6996. hozzászólásban írtad wwhy-nak amit most nekem is.
Sokat gondolkodtam melyik is legyen, de végül a nekem - a 2233BW-nél - jobban tetsző design miatt ma éjszaka megrendeltem a 2243BW-t. -
napata2
tag
Köszi wwhy a segítséget, ezek szerint ha alacsonyabb fényerőn elkezd zúgni-búgni a monitor, akkor garanciálisan cserélniük kell. Az EIZO monitor teszttel meg ugye nekem kell a különböző képek esetében keresnem az elütő pixeleket?
Jól tudom, hogy a dinamikus kontraszt kikapcsolható ebben a típusban (2243BW) ?
-
napata2
tag
Sziasztok!
2243BW-t néztem ki magamnak. Kicsit elbizonytalanított, hogy többen írták, hogy 70-es fényerő alatt (én is 70-es fényerőalatt használnám) sípoló hangot ad. Ez csak ritka jelenség vagy általános? Emiatt kicserélik a vételtől számított 3 napon belül vagy ha később jön elő, akkor a garanciális idő alatt?
Még annyit kérdeznék, hogy hol találom a Monitor teszt programot, amivel pixelhibákat lehetne keresni ha megjön a monitor?
Köszi előre is a segítséget!
-
napata2
tag
1.)
A Samsung 2010-ben milyen 2233BW és 2243BW utód TN-es 22"-os 16:10-es monitort dob a piacra? Lesz ilyen a közeljövőben?2.)
A számítógépemen D-Sub és HDMI kimenet van. Jelenleg egy D-Sub-os monitorral van összekötve illetve a HDMI-n egy FullHD-s LCD TV-vel.
Ha DVI-os monitort veszek, akkor nyilván a HDMI helyét egy HDMI->DVI átalakítóval elfoglalja a monitor, de akkor ha TV-vel akarom összekötni, akkor állandóan cserélgetnem kell hol a monitort kötve a HDMI-re hol a TV-t? -
napata2
tag
Sziasztok!
Hallottatok róla, hogy milyen új TN paneles 22"-os monitorok jönnek majd a régiek helyett?
-
napata2
tag
Köszi szépen az infót. De miért is világít egy monitor talpa??
Úgy néz ki, hogy már mindegy, mivel azt mondták az edigitalnál, hogy a W2284F és W2294T LG monitorok kifutottak és már nem lesz belőlük. De akkor mik lesznek 2010 új TN paneles monitorai, lehet már tudni valamit róluk, hogy a Samsung és az LG milyen monitorokkal rukkol elő ezek és a 2233BW utódaként 22"-ban, 16:10-ben???? -
napata2
tag
Sziasztok!
- LG W2284F vagy LG W2294T esetében kikapcsolható a dinamikus kontraszt a menüből?
- Ha nem kapcsolható ki a dinamikus kontraszt, akkor az tud zavaró lennie ha nem néz filmet az ember rajta?
- Mennyiért kaphatóak ezek a monitorok az ipon-nál vagy az edigital-nál, amikor éppen kaphatóak (most nem)?
-
napata2
tag
Sziasztok!
Monitort kersek internetre, irodai alkalmazásokra, de sem játék sem film nem lenne, így a 16:10 képarány mellett döntöttem. Érdekes, hogy nyáron is a Samsung 223BW-t ajánlották a legtöbben, meg most is, de akkor több hozzászólás elriasztott, hogy voolt akinek nagyon inogott, másnak búgott, de engem leginkább az állapotjelző fénye riasztott vissza.
Azóta többen mondták, hogy a búgás nem általános jelenség, csak volt pár ember aki kifogott ilyen szériát, de állapotjelző fény ügyében a segítséget kérném, mivel magam nem tudok ilyet élőben megnézni. Tudna valaki esetleg pár live képet belinkelni működés közben?
Előre is megköszönném!Másik kérdésem az lenne, hogy jelenleg egy DSub és egy HDMI kimentem van a videokártyámon és a DSubra a moniotor van rákötve a HDMI-re pedig egy FullHD TV. Így egyszerre tudok filmet nézni a TV-n, s közben netezni a monitoron.
Egy HDMI>DVI átalakítóval hozzá lehetne kötni egy DVI-os monitort, de akkor vagy a monitor vagy a TV tudna csak csatlakozni és állandóan cserélgetni kellene s a HDMI kimentre hol a monitort hol a TV-t kellene bedugni? -
napata2
tag
Sziasztok!
40-50e között szeretnék DVI-os 21-22" Samsung monitort venni.
- Ha elsősorban internetre lenne, és filmet nem szeretnék rajta nézni, akkor inkább 16:10-es (1650x1080) legyen a Full HD helyett?
- A 2233BW mellett van más alternatíva? (A 2233BW-től félnék az erős nem kikapcsolható állapotjelző fény miatt, meg többen írtak zúgásról)Köszönöm előre is a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest