Hirdetés
Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Ferdzsoo #2540 üzenetére
Üdv!
Az ICM (Image Color Management) a monitor driver-eivel kerül fel, ami működése hardverfüggő, az adott monitor felismerése után rendelődik hozzá, ha a Windows nem támogatja az eszközt, akkor egy általános ICM sémát alkalmaz rá. Tulajdonképpen az ICM a "monitor hardver" meghajtó programja!
-
old_artist
addikt
válasz
Ferdzsoo #2538 üzenetére
Üdv!
Igen, ha alapértelmezettként került/tetted a Color Management-be, akkor az jó - ott a helye (gondolom először bemásoltad az icc-t a C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\color\ könyvtárba, s onnan töltötted be/adtad hozzá a Color Management-be)!
Mellette találtál gondolom egy icm profilt is - mármint a Color Management-be! -
old_artist
addikt
válasz
Ferdzsoo #2535 üzenetére
Üdv!
Tulajdonképpen ahány ember, annyi féle monitor! Monitor és monitor között is, típuson belül is, hatalmas különbségek lehetnek (pl. egy monitor vezérlő egység forrasztásai között), és különösen egy szérián belül is!
Na, de félretéve mind ezeket, sok minden körülmény miatt nem lehet Neked jó a kalibrált eredmény, csak alternatív megoldást jelenthet egy másik ua. típusú monitoron (vagy VGA-n) történő kalibrálás!
- nem a Te monitorodon (és VGA-don) készült a kalibrálás (ez a legfontosabb szempont)
- a Device Manager/Monitor-nál installálva lett-e a monitor *.inf file-ja
- nem raktad esetleg az icc profilt alapértelmezettként a Color Management-be! -
Furky
őstag
válasz
Ferdzsoo #2509 üzenetére
Az itt leírtak alapján ültesd át a te környezetedbe a műveletet.
Értelemszerűen ez az én monitoromhoz jó, amik itt fel vannak sorolva, de ugyanígy kell nálad is megcsinálni. Ja és remélem az ICC profilhoz, amid van, ahhoz tartoznak RGB %-os értékek, valamint Contrast, és Brightness értékek, mert anélkül még mindig csak egy nagy semmi kb... -
babazs
tag
válasz
Ferdzsoo #2287 üzenetére
E2200HD hoz kérdés.
-A kicsi betűkről sokat olvastam a fórumon, de ezt kb. ugy lehetne elképzelni mintha
egy 17''-es 1024*768-as monitort 1280*720-be rakok, mert ugy tényleg kicsik.-Irtátok hogy a betű méretet lehet valahogy növelni.hogyan?
-Akinek ilyen van.:feketén a bevilágítás mekkora?
-
-
Eagle16
addikt
válasz
Ferdzsoo #2267 üzenetére
Szerintem csak úgy szemre próbáld meg, ahogy neked megfelelnek a színek. Én is így csináltam, más lehetőség nem igazán van. Színprofilt még a sajátomhoz se találtam, pedig az régebbi típus.
Szervízmenü előhozása LG monitoroknál:
"Kapcsold ki a monitort.
Tartsd nyomva a "menu" gombot a monitoron és kapcsold be a monitort
A monitor bekapcsol, de te csak tartsd benyomva a "menu" gombot, amíg a szerviz menu meg nem jelenik.
A monitor ki-, be kapcsolásáig a "menu" gomb a szerviz menüt hozza fel, nem a rendes menüt."Az RTC gyorsítja a panelt 2ms-ra. Nekem be van kapcsolva mióta megvan a 2252TQ.
Az OSD nálam angol nyelvű volt, a Te monitorod valahonnan Szibériából jöhetett
-
old_artist
addikt
válasz
Ferdzsoo #2235 üzenetére
Üdv!
Több LG felhasználótól hallottam, hogy a monitornál a dinamikus kontraszt csak movie üzemódban van bekapcsolva/használatban, s azt is, hogy user módban kikapcsolható, de majd megerősítenek benne a tulajok!
Mindkét modell nagyon kedvelt ebből a TN-esből, de szvsz a W2284F-PF-nél maradnék! -
Eagle16
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest