- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
Hali!
En is uj monitor vasarlasan gondolkodom, mert a mostani 17-es LG 1710s-em, lassan 8 ev szolgalat utan kezdi beadni a kulcsot
Elsosorban filmre, jatekra (meg persze munkara ) kene a monitor, ami alatta van:
amd phenomII x2 550BE @ x3 3,3Ghz + his radeon 4850 1gb @675MhzE melle mit ajanlotok? gondolkodtam a dell 2209WA-n, vagy a samsung 2233bw-n, a kerdes csak hogy egyaltalan birja-e a videokartya ezt a felbontast, vagy ha lejjebb veszem az katasztrofa, mert a mostani tft-m az 1280*1024, de jatszottam rajta 1024*768-ban anno, nem volt elviselhetetlen (bar 17ms-es valaszidovel mindig van egy kis utanhuzas )?
koszi!
-
Azazael
aktív tag
válasz Mangerd #7544 üzenetére
Koszi a valaszt. A keret az flexibilis, mert ha a Dell megbizhatobb, tartosabb, akkor inkabb adok erte most 80k-t mintsem 3 ev mulva megint vehessek egyet, es az egesz kezdodjon elorol.
Anno ezt az LG-t 129-ert vettem, de 8 ev mukodes utan azt mondom, hogy jo vetel volt, az ismeroseim akik anno sporoltak, mara mar a 4ik monitorukat fogyasztjak, en meg utalok cserelgetniA Dell-t meg sosem lattam eloben, de fontos, hogy birja a gyurodest stb.
Aktív témák
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Alienware 500hz
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest