Aktív témák
-
Danny_theDog
csendes tag
válasz Flex Wheeler #4749 üzenetére
Azért nem kell megijedni a D-SUB-tól sem. Legalábbis tapasztalatom szerint a BenQ G2220HDA esetében nem. Nem homályos, nem recés a kép. Amit az Ipon-os tesztben írnak a E2200HDA-ról, az igaz a G2220HDA-ra is.
"... csak analóg bemenetet használ. A későbbiek során kiderül, hogy a képminőség emiatt egyáltalán nem szenvedett csorbát, megjegyezzük, ez nagyon ritka."
"Ha már itt tartunk, a DVI hiánya egyáltalán nem okozott problémát, a megjelenítés digitális bemenettel ellátott készülékeket is megszégyenítően éles (bár fontos megjegyeznünk, hogy ezt a VGA is befolyásolhatja, mi egy Radeon 2600Pro-t használtunk)."Persze a DVI egyértelműen jobb, láttam már én is a különbséget más monitornál, de ebben az esetben szerintem a D-Sub -al sincs probléma. Aki tudja próbálja ki, nézze meg és úgy döntsön, hogy neki megfelel e.
Ez az én véleményem a G2220HDA-ról.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest