Hirdetés
Aktív témák
-
Mian
aktív tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, (nem nagyon vagyok jártas a tv-tuneres monitotok világában)
hogy a tv-tuneres monitorok hogyan veszik az adást. Elsőre biztos hülyén hangzott, de szóval hogy gondolom ugyanolyanok mint a rendes tvk kell hozzá ezer zsineg meg ezaz, mert testvérem azt állítja, hogy a tuner gondolja ő, szóval hogy az egy vevő és hogy már nem kell külön a tv zsinegjét az én szombámba is bevezetni ez télleg így van? mert földszinten van nappaliban a "rendes tvnk", meg most szüleim szobájában van még az emeleten, "elől" (utcafront felől), én szobám meg hátul van a kert felé, és hogy ha én vennék egy ilyen tuneres monitort akkor át kéne vezetgetni előről a tv adás zsinegjeit vagy nem?
Amúgy most valamilyen kábel-tvnk van, szóval ha jól gondolom ez nem digitális, amugy a hetekben lesz bevezetve ha minden igaz a t jóvoltából egy digitális féle adás, szóval már nem kábel tv lesz ha ez számít vagy nem tudom mi a külömség, nem tudom hogy melyiknél van kábel melyiknél nincs, gom a digitálisnál is van kábelezés azért, csak a műholdasnál nincs vagy nemtudom, lényeg, nagyon macerás lenne szerintetek hogy ha én most szeretnék tv adást egy ilyen monitorral a szobámba?
bocsi a regényért, köszi aki végigolvassa és annak meg mégjobban aki segít is nekem ebben a témában eloszlatni a homályt.Üdv.
Aktív témák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- PlayStation 5
- iPhone topik
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- eladó Dell U3224KBA 6k
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest