Hirdetés

Aktív témák

• Mian

aktív tag

Hello!

Azt szeretném kérdezni, (nem nagyon vagyok jártas a tv-tuneres monitotok világában)
    hogy a tv-tuneres monitorok hogyan veszik az adást. Elsőre biztos hülyén hangzott, de szóval hogy gondolom ugyanolyanok mint a rendes tvk kell hozzá ezer zsineg meg ezaz, mert testvérem azt állítja, hogy a tuner gondolja ő, szóval hogy az egy vevő és hogy már nem kell külön a tv zsinegjét az én szombámba is bevezetni ez télleg így van? mert földszinten van nappaliban a "rendes tvnk", meg most szüleim szobájában van még az emeleten, "elől" (utcafront felől), én szobám meg hátul van a kert felé, és hogy ha én vennék egy ilyen tuneres monitort akkor át kéne vezetgetni előről a tv adás zsinegjeit vagy nem?
    Amúgy most valamilyen kábel-tvnk van, szóval ha jól gondolom ez nem digitális, amugy a hetekben lesz bevezetve ha minden igaz a t jóvoltából egy digitális féle adás, szóval már nem kábel tv lesz ha ez számít vagy nem tudom mi a külömség, nem tudom hogy melyiknél van kábel melyiknél nincs, gom a digitálisnál is van kábelezés azért, csak a műholdasnál nincs vagy nemtudom, lényeg, nagyon macerás lenne szerintetek hogy ha én most szeretnék tv adást egy ilyen monitorral a szobámba? :)
    bocsi a regényért, köszi aki végigolvassa és annak meg mégjobban aki segít is nekem ebben a témában eloszlatni a homályt. :)

Üdv.

Aktív témák