Hirdetés

Aktív témák

• Mangerd

aktív tag

válasz diegho #5116 üzenetére

Volt egy almafánk, levettem róla egy almát beleharapok és kukacos volt, levettem még egyet abban is volt kukac. Erre fogtam a fűrészt és kivágtam az egészet, és a tönkjére állva kiabáltam, hogy senki ne egyen almát, mert mindegyik kukacos...

Rossz széria? Ha valaha kerültél bármilyen sorozat gyártósor közelébe akkor tudhatnád, hogy nincs olyan, hogy mind tökéletes lesz. Az, hogy pont 2-t kifogtál íj. Rajtad kívül összesen 1 esetre emlékszem, hogy valaki jelezte, hogy búgott alacsony fényerőn... Míg rengetegen nem panaszkodtak erre.
    Ráadásul garanciában cserélik is, tehát még csak nem is kell szenvedni miatt, nem értem miért kell ezért kiátkozni a gyártót...

A román hulladékról annyit, hogy Jászfényszaru-n van Samsung gyár (itt főleg az lcd/plazma tévéket csinálnak). Néztem az állásajánlatokat a felvételi követelmény 8 általános... Akkor ez a magyar hulladék?
    Az Adidas labdát és cipőt 8 éves vietnami gyerekek varrják... Apukámék gyárában féknyergeket gyártanak mindenféle márkájú autókhoz, a munkás csak annyit tud, hogy nyom egy zöld és egy piros gombot és szól ha megáll. Ezek után többet autóba se ülj!

A legtöbb termék előállításában iskolázatlan emberek vesznek rész éhbérért, a világ minden országában (sőt sokan inkább az olcsó munkaerejű Ázsia országokban csináltatják)

Aktív témák