Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Mangerd
aktív tag
Volt egy almafánk, levettem róla egy almát beleharapok és kukacos volt, levettem még egyet abban is volt kukac. Erre fogtam a fűrészt és kivágtam az egészet, és a tönkjére állva kiabáltam, hogy senki ne egyen almát, mert mindegyik kukacos...
Rossz széria? Ha valaha kerültél bármilyen sorozat gyártósor közelébe akkor tudhatnád, hogy nincs olyan, hogy mind tökéletes lesz. Az, hogy pont 2-t kifogtál íj. Rajtad kívül összesen 1 esetre emlékszem, hogy valaki jelezte, hogy búgott alacsony fényerőn... Míg rengetegen nem panaszkodtak erre.
Ráadásul garanciában cserélik is, tehát még csak nem is kell szenvedni miatt, nem értem miért kell ezért kiátkozni a gyártót...A román hulladékról annyit, hogy Jászfényszaru-n van Samsung gyár (itt főleg az lcd/plazma tévéket csinálnak). Néztem az állásajánlatokat a felvételi követelmény 8 általános... Akkor ez a magyar hulladék?
Az Adidas labdát és cipőt 8 éves vietnami gyerekek varrják... Apukámék gyárában féknyergeket gyártanak mindenféle márkájú autókhoz, a munkás csak annyit tud, hogy nyom egy zöld és egy piros gombot és szól ha megáll. Ezek után többet autóba se ülj!A legtöbb termék előállításában iskolázatlan emberek vesznek rész éhbérért, a világ minden országában (sőt sokan inkább az olcsó munkaerejű Ázsia országokban csináltatják)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% SZÁMLA! ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest