- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #3142 üzenetére
"Ha most azt mondom, hogy hamarosan a Panasonic bejelenti, hogy kiszáll az MFT-ből, azt ugyanígy nem hinné el senki (talán most egy kicsit jobban, mint 24 órával ezelőtt). Pedig itt lebeg felettünk az egész."
Szerintem abszolút benne van a levegőben ezek után. Valahogy úgy éreztem mindig, hogy a m43-ban az olympus volt a nagyobb szereplő, a panasonicot valahogy másodhegedűsnek éreztem benne (nem tudom, hogy így van-e, ez volt az érzésem). Nem hiszem, hogy tovább akarnák tolni azt a szekeret, amiből a nagyobb szereplő éppen kiszállt.
Csalódott vagyok és mérges.
Egyébként több cikkben és videóban azt találgatják már, hogy melyik cég/márka lesz a következő. A legtöbb tipp a Pentax-ra érkezik, de láttam már a Nikont is megemlíteni, azért ezen még jobban meglepődnék.
Ha belegondolok, hogy tegnap este azért nem adtam le egy nagyobb összegű m43 obimegrendelést a neten, mert nem voltam regisztrálva az adott webshopba, és késő volt, álmos voltam, úgy gondoltam, hogy majd holnap... Ha megrendelem (cégre, elállás nuku), akkor most a házipatikás dobozban turkálnék könyékig mert keresném a nyugtatót az tuti.
Szóval ahogy írtam csalódott vagyok és mérges, és átverve érzem magam. A tavaly év végi nyilatkozatok, hogy dehogy adjuk el, meg az olympus visionary-ken keresztüli etetések, hogy nem lesz itt semmi. Aha persze.
Azt hiszem a GX80-am megy hamarosan a megőrzendő cuccok közé, az E-330-am mellé. Épp összeszedtem a másik topikban, hogy hány becsődölt tech cuccom van itthon, lassan nyithatnék egy techmúzeumot. Így utólag 2 nagyobb fiaskó hiányzik, a hd-dvd és az Ms Zune.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D, 3870 expo,18-55mm III kit obival, 64GB memóriakártyával, 2 táskával
- Meike 85mm/1.8 AF
- GARANCIÁS Tamron SP AF 70-200mm f/2.8 Di LD (IF) Macro Canon EF
- Canon EOS 2000D gépek, kiegészítők, objektívek (1835 vagy 700 expo, újszerűek)
- Manfrotto Befree travel tripod (Garis, Foxpost az árban)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest