Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Amazon Fire TV stick/box
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
Topikgazda
Szerintem túlzás árulást kiáltani. Gyanítom az utolsó pillanatig próbálták menteni a divíziót, de a tavaly év végi nyilatkozatok ellenére jött egy előre nem látható gazdasági válság, amiben most a fényképezőgép az utolsó dolog amire az emberek költenek, ez betette kaput.
De én a mobilok előretörését nehezen tudom összhangba hozni a "miért éppen most" kérdéssel, mivel a mobilpiac már a válság előtt is elkezdett egyre lassulni (az emberek megunták az évenkénti cserét a nulla érdemi előrelépésért cserébe), ráadásul ez egy olyan faktor, ami már 10 éve hatással van a fotóiparra, nincsenek hirtelen nagy változások benne és más gyártók is valahogy megélnek a jég hátán.
Valószínűleg lesz még ott pár csontváz a szekrényben.
-
-
Hi!King
őstag
Az is lehet, hogy nem kiszáll a Panasonic, hanem azt csinálja, amit a kompaktoknál, bridge-eknél, lényegi újítások nélkül ad ki új modelleket, illetve a bevált modelljeit futtatja sokáig. K+F-re meg nem költ. Nyilván hosszútávon ez is a rendszer halála, mert egyszer csak elfogynak a vásárlók, csak lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest