- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
Topikgazda
Szerintem túlzás árulást kiáltani. Gyanítom az utolsó pillanatig próbálták menteni a divíziót, de a tavaly év végi nyilatkozatok ellenére jött egy előre nem látható gazdasági válság, amiben most a fényképezőgép az utolsó dolog amire az emberek költenek, ez betette kaput.
De én a mobilok előretörését nehezen tudom összhangba hozni a "miért éppen most" kérdéssel, mivel a mobilpiac már a válság előtt is elkezdett egyre lassulni (az emberek megunták az évenkénti cserét a nulla érdemi előrelépésért cserébe), ráadásul ez egy olyan faktor, ami már 10 éve hatással van a fotóiparra, nincsenek hirtelen nagy változások benne és más gyártók is valahogy megélnek a jég hátán.
Valószínűleg lesz még ott pár csontváz a szekrényben.
-
t72killer
titán
Én magamra vagyok leginkább mérges, hogy a már nem használt oly pro obikat nem adtam tovább még tavaly... Príma üvegek, csak ugye az értékük nem kis részét az adja, hogy 5év múlva is lesz alájuk értelmes új váz.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Hi!King
őstag
Az is lehet, hogy nem kiszáll a Panasonic, hanem azt csinálja, amit a kompaktoknál, bridge-eknél, lényegi újítások nélkül ad ki új modelleket, illetve a bevált modelljeit futtatja sokáig. K+F-re meg nem költ. Nyilván hosszútávon ez is a rendszer halála, mert egyszer csak elfogynak a vásárlók, csak lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...