-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
E.Kaufmann #8849 üzenetére
Persze nanáhogy
Én hardver karbtartással foglalkozom még nem vagyok mester hálózat térén de igyekszem. Aztán a lyukasóráimban ütném a vasat.
-
Razermazer
őstag
válasz
E.Kaufmann #8847 üzenetére
Otthon ugye úgy szoktam, hogy elsődleges kártya bridgelt, a másodlagos belső csatoló, csak hát ugye kicsit más a rendszer.
Persze hogy egyeztetek, csak jó lenne gyakorolni mivel időm itt rengeteg, legalább kihasználnám tanulással. -
Razermazer
őstag
Sziasztok
Nem tudom hogy jó hely e ha nem akkor kérnék egy átirányítást merre hova.
Szóval adott egy virtualizációs környezet virtualbox. Abban egy most friss router os mikrotiktól, viszont a bökkenő hogy a gép amin használnám tartományban van fix ip-s céges gép.
Az iso telepítése után nem lát se addresst se networkot se interface-t. Jól gondolom hogy több naton kéne kijutni a netre? vagyis nem lehetetlen, de nem is egyszerű ugye mint otthon.
Rendszergazdikkal kéne tárgyalnom nem?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elite: Dangerous
- Forrmell.enn
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest