- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
válasz
mobilemaster #21178 üzenetére
esetleg tudja valaki ezek merre vannak a 7.13 alatt? az új wifi packkel, aminél sikeresen eltünt minden wifim és ezeket sem találom már a beállításoknál 😃
"Installation: indoor Distance: indoors km"
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
mobilemaster #21178 üzenetére
Passz, de nekem pont jól jött a tipp, mert elég nehezen talált rá az A14-em a garázsban levő wifi-re, az általad írtakkal, mintha gyorsabban rátalálna.
-
mobilemaster
csendes tag
válasz
mobilemaster #21030 üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy valószínűleg sikerült orvosolni a wifi problémát. (Előzmény az előző hozzászólásokban, röviden annyi, hogy Samsung Galaxy A34 nem csatlakozott a Mikrotikhez wifin, míg minden más eszköz ment gond nélkül.)Hibás beállítások voltak:
Installation: any
Distance: dynamic kmHelyes beállítás:
Installation: indoor
Distance: indoors kmValaki tudja, hogy miért okozhattak ilyen gondot a beállítások? Én gondolom hogy valamilyen időzítést befolyásolnak, amivel az adott telefon nem tudott kibékülni.
Ha szerencsénk van akkor megoldódott a gond, ha nem úszom meg ennyivel, akkor tovább kell nyomoznom. -
Tamarel
senior tag
válasz
Alapvetően jó, egyedül az 5 perces group key update zavarhat be. Próbáld ki 1 órával.
Úgy általában: szerintem is firmware upgrade kellene először, még long term esetén is a 6.49.10 2 évvel újabb.
-
jerry311
nagyúr
válasz
mobilemaster #21032 üzenetére
Szerintem igen, de majd valaki okosabb megerősíti.
-
jerry311
nagyúr
válasz
https://mikrotik.com/download/changelogs
6.49.5 óta volt sok változás Wi-Fi területen, meg máshol is.
Ha nem is telepíted a frissítéseket azonnal, azért érdemes átnézni és követni a változásokat. Aztán ha van valmi, ami érinthet akkor frissíteni. -
DeniL
tag
válasz
mobilemaster #21024 üzenetére
Szia,
3 napig ültem hasonló felett egy iphone-al.
A végén nem volt más út a troubleshootinghoz, mintsem kikapcsoltam a security profilt, azaz nyílt lett a wifi és láss csodát, felment egyből, nem kínlódott.
Na akkor jöttem rá, valami ott lesz elásva.Végül Én barom a WPS funkciót engedélyezve hagytam.
Nincs rálátásom mi az istenért zavart be, de amit "disable"-re tettem egyből kapcsolódott az eszköz és azóta sincs gond.
Más kérdés, hogy nekem ez a hiba akkor jött elő, mikor standalone AP-ról váltottam CAP vezéreltre. -
Tamarel
senior tag
válasz
mobilemaster #21024 üzenetére
Mi a szoftververzió?
Van SA Query timeout a naplóban?Amúgy legyen külön ssid-t a két sávra, telefon / tábla / laptop csak 5Ghz, okosotthon / vendég 2.4Ghz-re.
(A két rádió között roaming-ol, ami kliens döntés és a 7.11 óta van egy kis zavar vele. Remélhetőleg a 7.13ban javítják.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest