Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
Multibit
üzenetére
Abszolút tudatosan, egy megbízható routerre volt szükségem. Meguntam a TP-Link és társai routerekkel a szerencsétlenkedést, sok eszköz van a házban + szükség van egy erősebb wifire, menedzselhető VPN-re, mert az öcsém kiköltözik Angliába, de az itthoni hálózatot fogja használni torrentezésre, stb. Optikai diginet van, szóval a feltöltés sem gáz.
Az volt a tervem, hogy szépen megtanulom hobbi gyanánt a mikrotik rendszerét és kibővítem a hálózattal kapcsolatos tudástáramat, de sajnos idő közben úgy alakult az életem, hogy a napi 10-12 óra munka + barátnő kombóba nem fér bele ez mint hobbi (sőt, semmilyen hobbi), nem tudok rászánni 2-3 egész napot, hogy beleássam magamat a témába. Fogalomtalanul meg nem szeretnék egy nem túl biztonságos rendszert használni.
Az alaprendszer működik rendesen, azzal tudnám is használni, de az extrább dolgokhoz mint pl tűzfal konfigolás, ip kiosztások, VPN stb már igényelnék azt, hogy komolyabb időt fektessek bele és utánajárjak, megtanuljam az alapokat.
Egy mondatban: tudtam, hogy mi vár rám, csak azt nem tudtam, hogy időm nem lesz foglalkozni vele ilyen szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold