Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
user12
üzenetére
Igen, illetve pontosítok, az első portját kivéve még az 5. porton próbáltam ki, mert az nem volt használatban, teljesen ugyan azt csinálja és mivel az 5 port ugyan olyan mint a 2-4 és ugyan azon a switch-en lóg, így gondolom mindegy, viszont az RB3011-re mindegy melyik porton rakom, nincs baja, egyszerűen nem értem, főleg hogy a modemre csatlakoztatva még módosítottam az Ether1 paramétereit is fix-re és így is dobálta a kapcsolatot félpercenként 3-9 másodpercre, itt meg alapbeállítással is megy, illetve Ether1-en a PoE-t kiszedtem, meg az RB3011-en a PoE Out-ot, mert nem akarom megtudni, lenne-e valami ha nem tettem volna meg és mellette külső tápon is van

Lényeg hogy nem értem, főleg hogy defconfigon is hülye a modemen, ha nem így lenne, azt mondanám hogy én vagyok a béna, de azért én sem nem egy Mikrotik routert üzemeltem már be eddig, és nem alapbeállításokkal, nálam a VLAN is alap általában, azért vagyok mérges ha valami nem úgy működik néha ahogy kellene komplexebb esetekben, de most az a baj, hogy az alapesetet sem sikerül problémamentesen összehozni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold