-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
válasz
byson55 #17991 üzenetére
Készítettem egy "Móricka" rajzot.
A lényeg, hogy van egy telek, ahol számomra értékes eszközöket tárolok (rajzon barna téglalapok), ezeket szeretném "szemmel tartani". Arra gondoltam, hogy felállítanék egy oszlopot (piros kör a rajzon), amire feltennék mondjuk 4 darab kamerát (sárga nyilak), amelyek körben látnak mindent. Ugyan erre az oszlopra pedig feltennék egy "átjátszót", ami az innen kb 70-80m-re lévő épületünkön lenne, ahol már van vezetékes hálózat. Itt lenne az NVR is.
A rajzocskán még azt jelöltem, hogy hol vannak fák (zöld csillagok). A területet felülről egy szomszédos épület határolja ( barna hosszú téglalap), balról pedig utca (sárga hosszú téglalap). Amit nem jelöltem, de fontos, hogy villanyóraszekrény az utcafronton van, innen kapnák a kamerák is az energiaellátást, szóval fontos lenne azt is figyelni.
Azért gondoltam varifokálisra, mert a széleslátószögű kamerák messzebbre ugye nem túl hatékonyak, viszont fogalmam sincs, hogy mi lenne a jó látószög. Arra gondoltam, hogy beüzemelésnél így be lehetne állítani az ideális látószöget.
A pénz nem mondom, hogy nem számít, de még nem határoztam meg felső korlátot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Házimozi belépő szinten
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest