Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Köszönöm a választ és bambano-nek is, mert az ő válasza után ugyanebbe az irányba mentem én is

3.30 felment, viszont a licensz alatt nem jelezte a köv. verzióra való frissíthetőséget, mint manapság, hogy 7.x-ig mehetünk.
Kiexportáltam a licenszet, majd kértem egy level 1 demo-t. Így már egészen 5.x -ig felfrissítettem. 6.x-re már nem mertem. ~20MB szabad ram, 90MB szabad HDD. Ugyan bukom a rádió használatát, de alap dolgokra megteszi.A licensz frissítést kipróbálom, köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airsoft
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold