Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Monitorkalibráló eszközök
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
byson55
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Szóval szerinted nincsen értelmes multi az országban, de az én hsz-em sántít. Akkor szerinted pl. a garanciát mire adja a kivitelező? Segítek, nem csak az általa leszállított eszközökre, hanem az általa kivitelezett munkára is. Szerintem gondold újra, aztán ugorjunk...
-
bacus
őstag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Szerintem engedjük el a témát.
Mérés nélkül is működhet egy hálózat. Azt állítani, hogy szar anyagokkal dolgoznak, ezért mérik le, hát ez se kis marhaság. Ha legközelebb kérnek tőlem hálózat kiépítést megkereslek, ha foglalkozol vele, érdeke, te is adhatsz árajánlatot. Ha a megrendelő igényt tart rá, akkor a munka végén hívok szakcéget, aki mér, dokumentál, stb. Én mérés nélkül is kérek dokumentációt ! Melyik kábel merre megy, melyik végpont hol van alaprajzon berajzolva stb. A mérés csak ennek a kiegészítése.
Ez a topik arról szól, hogy a kábelezés jó, aztán jönnek a gondolkodó emberek, hogy logikát is tegyenek rá. Ezen gondolkodó emberek lennénk mi, értelmesen megfogalmazott kérdésekkel!!, amikre esetleg nagyobb tudás/tapasztalat mellett értelmes választ lehet adni.
Hülye kérdésre én továbbra sem próbálok értelmes választ adni, ha olyan kedvem van kis trollkodás feldobja a topikot, ha meg nem olyan, akkor jobb esetben nem válaszolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pánik a memóriapiacon
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold