Hirdetés
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
sepsi0 #10457 üzenetére
Mondjuk a te eseted más, mert nálad gyakorlatilag eleve nincs olyan infrastruktúra, amin lehetne lakossági előfizetést adni, szóval igazából rossz helyen laksz, falura viszont már itt is mindenhova kivitték az optikát, nálunk csak most fog talán év végére kiépülni már, szóval nem kell mondanod nekem, kész szégyen hogy itt is idáig tartott, én egyébként is nagy kritikusa vagyok ennek az idióta kormánynak, meg a szolgáltatóknak is, mert legtöbbnek olyan tákolmány hálózata van, hogy az hihetetlen ...
Ja ha közben nem jelenik meg egy másik, újabb eszköz ami miatt nem adható el majd olyan jó áron, sőt gyakorlatilag elég nagy veszteséggel lesz eladható, már ha eladod és nem inkább mondjuk megtartod majd azért, mert nem éri meg eladni.
Tudom hogy mit ajánlottam, de oda igazából az a Cat4 bőven elég, ha ilyen távol van a jelforrás, akkor szinte édes mindegy, hogy már mi van nálad vételi eszközként, lényeg hogy jó helyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest