Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aragorn1000
csendes tag
válasz
Adamo_sx #9929 üzenetére
Köszi a válaszokat. A beállítás az aminek lennie kell, most állítottam be az alapértelmezett portra, sima pptp, alap windows titkosítással. Megy is mindennel mindenhol csak nálam nem. Való igaz, hogy telenor-os mobilnetem van kettő is. Arról nem tudtam, hogy tiltják a vpn-t egyes szolgáltatók ami azért elég vicces révén, hogy pont otthoni munkára találták ki persze minek is lehessen elérni a benti gépeket
Megnézem a Mikrotikban a kártyámat milyen mert épített routerem van (routerboard + LTE) még a régi korlátlan telenoros mobilnettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest