- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Adott egy cAP ac meg PWR-Line AP
ők capsman-al vannak beconfigolva. a cAP ac szor 2.4-et es 5 ot is, a PWR-Line csak 2.4-et tud. (tehat van 3 radio interfesz). SSID egy darab van, azt szorja minden radio.
Tegnap vettem egy Google home minit, amit folregeltem a wifire. Egy nagyon erdekes hibat produkal. Ha a telefon amivel managelni akarom es a google home mini egy radio-n vannak, akkor nem elerheto a google home mini... Ha barmilyen mas kombinacioban csatlakoznak az eszkozok, akkor elerheto...
Ha meg forditva lenne, latnek benne raciot, de igy egyszeruen nem ertem, mi lehet a baj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged