Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mini PC
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi_zoli82
csendes tag
Sziasztok! Nem feltétlen router, de MikroTik problémám van. Remélem maradhat itt. Adott 6 pár S-35/53LC20D SFP modul. A switch-ek: 260GS, CRS112. Az SFP modulokat a switchek felismerik, link is van, a TX-RX jelszintek is -6dB körül vannak. De adat nem megy át, pedig rendesen világít az optika, ha már max néhány 10 méteren lesz berakva a 20km-es modul.
LC-LC kábellel sem történik semmi, korábban toldott kábellel is néztem. Próbáltam a sebességet automatáról fix 1Gbps-ra állítani de akkor sem jó. Persze próbáltam azt is hogy a modulok helyére SFP réz modult raktam, ami ugyan Cisco, de ez másodlagos. A réz modullal természetesen minden port jól működik. Optikával valamiért nem. Van valakinek ötlete? SFP modul nem szokott csak úgy tönkremenni, és ezt a 6 párt elvileg újként vettem. Kettő 260GS switch között is ugyanaz. Óriási tapasztalatom nincsen sem MT sem optika szerelésben, de egy korábban épített IP kamerás rendszernél semmi ilyen probléma nem volt pedig ott volt optika toldás is bőven és ott is a letöbb switch 260GS volt, a 'fő' switch CRS112. Jelenleg sehogy sem megy. Köszönöm az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tudományos Pandémia Klub
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mini PC
- További aktív témák...
- Eladó Commodore 64 Dobozos!
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- OMEN 17-ck2778ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete USA AppleCare+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest