- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
feketegergo
üzenetére
Ismerősöm ma vett egy hex-et, a digi 1000-es netre, pár nap, talán inkább jövőhét és tudok mondani én sebesség adatokat ha addig nem érkezne valaki mástól.

@A_ScHuLcZ
HEX+WAP ac kombónál jelenleg olcsóbb, jobb ajánlat ár értékben nincs szerintem sem. Fentebb lehetne menni, hogy 3011 és WAP AC, de ez már eggyel magasabb ársáv.Ha a Tomato, dd-wrt bejött és érdekel a téma, akkor nem kérdés szerintem, hogy inkább Mikrotik.
Vagy autodidakta módon megtanulod (segítenek/segítünk itt is a fórumon, bár helyetted nem dolgozunk.
), vagy megveszel/elmész egy MTCNA-ra és az alapok meg is lesznek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold