- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen TV-t vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nemurea aktív tag Sziasztok, én egy elvileg tök evidens témában kérnék kis kezdőlökést. Visszanéztem a fórumot, google-öztem, videót néztem, de még nem állt össze a kép. Jó ideje működik a házban a hAP ax^2 router. Még anno vettem mellé egy cAP ac antennát, de ki sem bontottam, elég volt az alap router wifi-je. Most üzemelném be, mert tudtomra adták, hogy a teraszon nincs wifi. És innentől egy csomó kérdés: 
 - Jól látom, hogy ez a kütyü [link] tulajdonképpen egy kis router akár, saját RouterOS-szel?
 - A hAP ax^2-n a csomagok között a wifi-qcom van telepítve, ez oké nekem, elegendő vagy kell mellé a wifi-qcom-ac is?
 - Csak annyit akarok elérni, hogy a terasz közelébe felszerelem (akár kültérre?), beledugok egy LAN kábelt, ott van a környéken, és AP-ként funkcionálna. Ehhez kell nekem a CAPsMAN megközelítés, vagy megoldható egyszerűbb next-next-finish módon?
 - POE injektorokkal sem volt még dolgom, ehhez jött egy. A PoE out részbe dugom be a LAN-ból jövő kábelt??? Nem fogja ez taccsra vágni a kábel másik végén ülő switchet?Elolvastam volna a http://skory.gylcomp.hu/ -n a leírást, de jelenleg nem működik a site. Szóval hogyan fogjak hozzá? Köszi előre is! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold