Új hozzászólás Aktív témák

• nemurea

aktív tag

Sziasztok, én egy elvileg tök evidens témában kérnék kis kezdőlökést. Visszanéztem a fórumot, google-öztem, videót néztem, de még nem állt össze a kép.

Jó ideje működik a házban a hAP ax^2 router. Még anno vettem mellé egy cAP ac antennát, de ki sem bontottam, elég volt az alap router wifi-je. Most üzemelném be, mert tudtomra adták, hogy a teraszon nincs wifi.

És innentől egy csomó kérdés:
    - Jól látom, hogy ez a kütyü [link] tulajdonképpen egy kis router akár, saját RouterOS-szel?
    - A hAP ax^2-n a csomagok között a wifi-qcom van telepítve, ez oké nekem, elegendő vagy kell mellé a wifi-qcom-ac is?
    - Csak annyit akarok elérni, hogy a terasz közelébe felszerelem (akár kültérre?), beledugok egy LAN kábelt, ott van a környéken, és AP-ként funkcionálna. Ehhez kell nekem a CAPsMAN megközelítés, vagy megoldható egyszerűbb next-next-finish módon?
    - POE injektorokkal sem volt még dolgom, ehhez jött egy. A PoE out részbe dugom be a LAN-ból jövő kábelt??? Nem fogja ez taccsra vágni a kábel másik végén ülő switchet?

Elolvastam volna a http://skory.gylcomp.hu/ -n a leírást, de jelenleg nem működik a site.

Szóval hogyan fogjak hozzá?

Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák