Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali médialejátszót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Sziasztok, én egy elvileg tök evidens témában kérnék kis kezdőlökést. Visszanéztem a fórumot, google-öztem, videót néztem, de még nem állt össze a kép.
Jó ideje működik a házban a hAP ax^2 router. Még anno vettem mellé egy cAP ac antennát, de ki sem bontottam, elég volt az alap router wifi-je. Most üzemelném be, mert tudtomra adták, hogy a teraszon nincs wifi.
És innentől egy csomó kérdés:
- Jól látom, hogy ez a kütyü [link] tulajdonképpen egy kis router akár, saját RouterOS-szel?
- A hAP ax^2-n a csomagok között a wifi-qcom van telepítve, ez oké nekem, elegendő vagy kell mellé a wifi-qcom-ac is?
- Csak annyit akarok elérni, hogy a terasz közelébe felszerelem (akár kültérre?), beledugok egy LAN kábelt, ott van a környéken, és AP-ként funkcionálna. Ehhez kell nekem a CAPsMAN megközelítés, vagy megoldható egyszerűbb next-next-finish módon?
- POE injektorokkal sem volt még dolgom, ehhez jött egy. A PoE out részbe dugom be a LAN-ból jövő kábelt??? Nem fogja ez taccsra vágni a kábel másik végén ülő switchet?Elolvastam volna a http://skory.gylcomp.hu/ -n a leírást, de jelenleg nem működik a site.
Szóval hogyan fogjak hozzá?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen autót vegyek?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest