-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ManY
senior tag
válasz
bambano #2194 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget...
Végigcsináltam a teszteket is meg az MTU kat is kipróbáltam amit írtál
ezeket a parancsokat használtam:
netsh interface ipv4 show subinterfaces
ping google.com -f -l 1472
netsh interface ipv4 set subinterface "sajat hálózatom neve amit a show parancstol kaptam" mtu=1472 1480 1500 store=persistentmtu-t azzal a 3 értékkel próbáltam amit írtam természetesen nem elírás a 3 szám egymás mellett
ahogy a hálózat neve semmindent rendben találtam a teszteken és változás sem történt
Viszont most már egyértelmű hogy a szolgáltatással volt probléma mert nem olyan rég kb 1 órája
teljesen magától megjavult... minden eszközön hibátlan, pedig eddig mindennel hibázott..
telefonok notebookok stb...
Nem tudom mi lehetett a probléma de félek hogy nem is fogom tudni kideríteni
1 napja álltam át teljesen erre a mobilnetre ami azt jelenti hogy most dugtam rá a routerre...
előtte csak notirol magában használgattam... a most rajta lévő készülékek eddig egy nanobridge m5 ről kapták a netet.
Elég elkeserítő kezdés ez számomra a telenor lte szolgáltatástól
Remélem ez nem fog sűrűn előfordulni. Minden esetre a biztonság kedvéért még nem mondom le az előző nanobridges mikro szolgáltató szolgáltatását
Új hozzászólás Aktív témák
- Első tesztkörén a Snapdragon 8 Elite 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest