- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
bambano #1849 üzenetére
Érdekes, az elmúlt 5 év alatt, mióta itt lakom, még egy elektronikai eszközt sem kellett cserélnem, ráadásul 3-5 éves eszközöket hoztam ide.
Itt válaszolnék brickm és bacus kollégának:
Köszi az infókat, a dinamikus listák sem lesznek fájó pontok.
Nem vagyok olyan fontos ember/nincsenek itthon olyan fontos adataim amiket nap közben el kéne érnem. Ha kell valami, azt elviszem magammal USB-n/FTP-n
Másfelől pedig egy háztartásban a routeren kívül azért más stand-by eszközt is otthon hagy az ember fia/lánya.. TV, mikró, DVD, Hifi, töltők, mosógép stb. És ez már nem az évi 3k kategória, bár én nem is erre a 3k-ra játszom, egyszerűen csak igyekszem környezetkímélően eljárni. És most ne menjünk bele abba, hogy a napi kikapcsolásoktól szétmennek az eszközök. Goto 1. sorKöszi még egyszer az infót, hamarosan kiderül, hogy fogja bírni az eszköz, bár más választása úgy sem lesz.
udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- IDE (PATA) 3,5 Merevlemezek (HDD-k)
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD+500GB SSD RX5700XT 8GB V2.0!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest